Определиха Бербатов за новия Ибрахимович (видео)

Димитър Бербатов вече втори ден не спира да е във водещите заглавия на световните медии заради страхотния си гол в контролата на "Монако" с "Атлетико Хуниор".

Обратно в новината

Коментари - Определиха Бербатов за новия Ибрахимович (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не обиждайте Бербатов,като го сравнявате с Ибрахимович. Когато Златан играеше във втородевизиония Малмьо, Бербатов беше звезда. ПРОВАЛА НА ИБРА В БАРСЕЛОНА Е ТОТАЛЕН. Бербатов беше смачкан от един простак-сър.

Колега имаш нужда от специализирана помощ-да наречеш най-успешния британски треньор по този начин е нелепо.Златан пък е шампион на Холандия,Италия-с Интер,Ювентус и Милан докато Барбиту разцъква в нискоразредните Леверкузен и Тотнъм,след това стана шампион с Барса по същия начин както Бербатов с Юнайтед-никой не ги помни с добро там,единия сега е звезда на ПСЖ,другия резерва на Монако,кой е шампион ти ще кажеш.

те хеитарите немат почивен ден,даже некои са в дира *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Термина - велик , е измислен за хора като Бербатов. Митака през кариерата си отигра такива положения и вкара такива голове, че динамиката и статиката от физиката, трябва да бъдат преразгледани за да се обяснят как се получавяат така феноменално нещата при него . Уникален, ....за съжаления няма по-силна дума да обясни това какво е Бербатов за футбола.

Бербатов си е Бербатов. Собствена марка. Като всички големи футболисти. Той има нещастието да се сблъска с Алекс Фергюсън ... Мисля си дали Меси би бил МЕСИ, ако би попаднал под ръководството на Съра. Едва ли.

Цитат от статията: "Изданието "Блийчър репорт" пише: "Всички знаем Бербатов! Помнехме го по английските терени как бележеше невероятни голове със завидни умения и го правеше да изглежда толкова лесно, без дори да пролее капчица пот." " Точно това от колко време и ние го твърдим! Но за хейтърите, почивен ден няма! Браво, Бербатов! Ти си Велик футболист!!!

ще трябва да потренира и бойни изкуства- златан е майстор.

Ще го обрязват ли Митьо след като бил новия Ибрахимович...Поне на диадеми преди години си приличаха,ама нашия тотално олеся напоследък.

Стария Митко бил новия Златан! Митака да не е юноша, бе смешници?!

Гаврата с плешивия от Благоевград не спира.Та цял свят вече трети ден затаил дъх от неква контрола на куц френски тимец и никому неизвестен колумбойски опашкар.Новия Ибрахимов му викали...Само дето Златан е шампион на Холандия,Италия-с Юве,с Милан,с Интер,на Испания,на Франция и машина и до днес,с топ цена и топ заплатав Париж,а Мите дори не е титуляр във Монако....а новина може да е дебюта на Левандовски в Байерн и първия му гол.

Ко рече? Смърдиш, ама не се притеснявай, то ти е от съквартирантите.

нищо не разбира от голове,ама да си поплюе точно гола на германчето беше случаен обикновен но пак точно навреме и решаващ! пално с олигрофени в тоа саит *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

те хеитарите са като курлежите-отврат сащества! зависта е лошо нещо беее берба караи напред,нека света да говори за теб!жив и здрав! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази статия я сложете в отдел "вицове" и гледайте гола на Гьотце на финала на световното. Пък ако щете и гола на Туньо срещу Уелс ;-)

ми те с Ибрахимович са набори бе! Нашия колко е изостанал с развитието си та да бъде "новия" Ибрахимович?

Ами колкото-толкова. Аа го плюем ли, че не може повече?