Кличко вече мисли за края на кариерата си

Световният шампион по бокс за професионалисти в тежка категория на 3 федерации, украинецът Владимир Кличко разказа, че вече мисли за края на кариерата си.

Обратно в новината

Коментари - Кличко вече мисли за края на кариерата си | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че на 06.09. е удобно да се откаже победен. Дано!

Уважаеми коментатори! Не отписвайте украинския боксьор Владимир Кличко! Всичко в последно време ни показва, че устремът на Кубрат е безспорен, нашият боксьор влиза в страхотна форма за мача със световния шампион Кличко! Но това е бокс, не забравяйте! Нека мачът да завърши и Кубрат да победи! Това искам само!!! Л.Петров, Пловдив

Отлично казано. Наистина ще е великолепно, ако Кубрат детронира безспорна легенда в бокса, ставайки световен шампион. А това би било отлично крачка към това самият Кубрат да стане легенда. Но... това е Кличко и много претенденти са си изпатили. Да стискаме палци за нашият и да се молим!

Айде, поредният, който ще се отказва от бой с Кубрат Пулев!!! Бре, не му върви на нашият боксьор - всичко живо бяга от него, ей, на страха очите са големи, а краката бързи!!!

Първо Кубрат да му счупи тъпата украинска кратуна, че да е готов за премиер на Украйна.

Патриот съм, но ако стане обратното? Да не се окаже, че нашият си е опропастил кариерата, пречейки на Кличко да обедини всички пояси... Което надали някой друг ще успее някога... Ще се радвам да не съм прав, но... засега фактите са против това, което ни се иска на нас българите

Това е очаквано, особено след като дете е на път. Даже се чудих кога ще започне да говори за спиране от спорта.

Усеща се, че Кубрат ще го пенсионира без право на реванш.