Кубрат Пулев: По-силен съм от Владимир

Българският боксьор Кубрат Пулев заяви, че води сериозна подготовка за двубоя си с Владимир Кличко.

Обратно в новината

Коментари - Кубрат Пулев: По-силен съм от Владимир | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пулев има 1% шанс да се задаржи до 3 рунд и то застото кличко ще го разучава дотогава . в 4 рунд ще баде изнезен на носилка за саяление. вапреки че много ми се искаше нашят да бие *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

РАВНОСМЕТКА!!! Кличко има 61 мача от които 51 с нокаут и 3 загуби. Кубрат има 20 мача от които 11 с нокаут! НЕ си по-силен от Кличко, но определено си по-техничен, пъргав и добър! Трябваше да кажеш "По-добър съм от Кличко"! Успех Кобра ;)

Много се притеснявам, че покрай събитията в Украйна, където Кличко е важна фигура, Кубрат може да бъде принуден да загуби мача, за да се повдигне духът на "правилните" украинци.

То, ако беше ти, да те купят. Но Кубрат вече отказа 10млн. евро, за да се съзтезава като германски гражданин. Не съди за другите по себе си.

Кличко е анаболен палячо със стъклена брадичка. Кубрат ще го нокаутира така, че ще го пенсионира.

Ne zabraviai,che Klicko ima mnogo po-goliam opit kato profesionalist!Nad 60 sresti srestu 20 na Pulev.Osven tova ima po-dobra tehnika i e po-umen i inteligenten ot Kobrata,a tova ne e za podceniavane!

Да не си им правил IQ тест, че да знаеш кой е по-умен :)

Ти как им прецени техниката? Имаш ли какъвто и да е опит в бокса?

тва за срещите хубаво не забравяй че Кубрат може да има и повече срещи като състезател в класическия бокс ,от там може да се досетиш чия техника е по добра а дали е по умен и ентеуегентен е много под въпрос , поне е вменяем .

А, дано! ... Ама, надали!!!

Стига с тоя вехтошарски лаф бе, селска пръчко !

Старите хора са казали7"Голям залък хапни,голяма дума не казвай!"

Тези премудрости си ги запази за мишошкия живот. Кобрата знае какво, кога и колко да каже в света на световния бокс.

но си тъп за разлика от него

Понеже бях гледал малко от Кличко, ми бе трудно да го оценя. Само срещата му с Поветкин. И затова погледнах и последната му среща с Лапай. Нямаше какво да се гледа и го прекратих - онзи бе нисичък клоун. Мислех, че по принуда Кубрат се би последните два мача със слаби противници, но онзи Лапай сигурно бе по-слаб от тях. Кличко неясно защо бе супер внимателен. Определено е бавен спрямо Кубрат. Скоростта на Кубрат ще му е огромен проблем. Има и едно движение с ръцете и залъгване, което може да докара, да реагира Кличко при несъществуващи удари, след които като се открие да последва такъв. Трудно е да се оцени в бокса - поне за мен. Може един удар да промени нещата. Но шансовете на Кубрат, никак не са малки. Кличко е общо силен, но не ми се вярва скоро да се изправял срещу противник като Кубрат. За мен скоростта на Кубрат и ударите му, ще е ключов момент. Въпроса е дали малко по-дългите ръце на Кличко ще го предпазят достатъчно. Не знам колко е издръжлив Кличко на удари. По принцим май има добра защита. Дори с мръсни пособи, лягайки върху противника, хем ги уморява, хем се пази. Но Кубрат не е толкова нисък и слаб - и на борба може да го бие.

Cyce

Точно поемането на удари на Кличко му е проблема, ако някой успее да мине през дългата му лява ръка, украинеца за нула време омеква като варен макарон, за разлика от брат си, които наистина държеше на бой...

Спорта може да спаси подрастващите. Така че добрият пример на спортист от световна величина не бива да се подценява. Кубрат се изказва нормално, не е циркаджия, бие се интелигентно. Не казвам че бокса е най-добрия пример, но дори той може да възпита човек у детето, в сегашните малоумни за нашата държава времена, които трябва някак да успеем да преживеем.

пулев е с наднормено тегло!по-нисак е от клико и по-теяк.има повече маса,но е по-бавен и по-слаб физически от стоманеня чук.кобрата прекрасно знае,че сте загуби мача,но дано да не го откарат в болница след края на срестата... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Знаеш ли кога е по-бавен? Точно никога! Кубрат има рязкост. И на защита и на ръцете. Сигурно скоростта на ръцете му е два пъти по-голяма от на Кличко.

пак ще си говорим на 6ти септември!

От Серафим Тодоров насам не съм виждал наш боксъор да има такъв усет за дистанция и движение с крака. Единствения шанс на Кличко е да го бие по точки с характерните за него полу удари. Инак НЯМА шанс с тези дълги раце тръгвайки да удря се вижда от 2 километра. По близка дистанция и кросовери като цяло минаващи удъри през гарда за дълги дървета като кличко това е гарантирано успеваемо. Правите не би трябвало да са печеливши поради по дългите му крайници.

Лошото е, че Кличко е свикнал на по-ниски съперници, които се опитват да се заврат в него. Не е свикнал точно на прави удари, като при Кубрат.

Не сте гледали мача Кубрат - Устинов (по-висок и по-тежък от Кличко, със сходен стил).

къде си тръгнал бе чочко

Тези двамата братя Пулеви са ми едни от най-противните същества в държавата!

Имаш ли конкретна причина за това или си поредния сополив хейтър?

Просто нямам търпение Кличко да ти смачка наглата мутра!!!

Редно е да си за Пулев, като негов сънародник. Ако не си, тогава не го пишеш и демонстрираш. Останалото те прави злобен трол и поредното мразещо българче.

Това е подчовек. Ако брад ти се бие срещу кличко и него ли няма да подкрепиш. Нали затова се наричаме българи, защото сме едно. Аз Пулев съм го виждал в Сл. бряг с неговата компания просто търсеха да се сбият, но все пак е българин.

"просто търсеха да се сбият", с брат си били "палави" и "буйни" като деца, оня изрод от с. Галиче се гордее, че му е приятел... Мутра и половина е наш Кубрат, затова не ме вълнуват постиженията му и не мога да му симпатизирам. Мисля, че развяването на българското знаме и шаблонните му приказки относно гордостта му, че е българин и че парите не са най-важното нещо в живота му, са чисто лицемерие.

Cyce

Къде се намерихте тия 7 сдуханяци да му сложите плюсове на тоя загубеняк, мама ви хейтърска!

Значи няма проблем, излизаш и го пребиваш. Просто е, всичко друго звучи страхливо.

Кличко е силен като бизон, но ще яде много бой от Кобрата. Успех на нашето момче !

Интервютата преди такъв мач са задължителни и трябва да се отговаря на въпроси на журналистите, а превода в тази статия не е съвсем точен. Но трябва да се спомене победата на Кубрат срещу гиганта Александър Устинов (Беларус) през 2012 (единствената му загуба в бокса). Кубрат умее да се бие успешно с високи противници и дано го видим отново с голяма шампионска победа!

Просто го пребий тогава.

по силен си в приказките самозабравил се ганювец! то не бяха ижвурляня,не беше чудо! като ти набие китарата ще се опулиш още повече! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малиии, тоя ще го бият като маче у дирек... с нетърпение чакам 6.09. Въздух пълен

"Сериозно се подготовям за боя с кличко. По-грамотно, Кличко се пише с главна буква, проверявайте си написаното, все пак четат ви...

Няма лошо, но и ние четем. "Ви" - с голяма буква.

Ви е с главна буква,когато показваш уважение!?

"Искам да кажа на всички, че съм по-силен от Владимир Кличко. " ... добре де, какъв е смисъла на това чесане на езици? Нали мачът е уговорен. На 6-ти ще се разбере кой е по-силен. Няма нужда от приказки.

Част от психологическа подготовка преди такъв мач, така трябва. Без излишни глупости, като други претенденти - казано e вчера на задължително интервю пред worldboxingnews: www .worldboxingnews .net/news/2014/08/24/pulev-explains-tyson-era-comments-intent-on-ending-klitschkos-boring-reign.html

Нищо против, но трябва да се докаже на практика. Бабаитлъка винаги изглежда смешно.