Мачът Кличко - Пулев ще е на 15 ноември

Дългоочакваният мач между украинския световен шампион по бокс Владимир Кличко и претендента Кубрат Пулев ще се състои на 15 ноември в Хамбург.

Обратно в новината

Коментари - Мачът Кличко - Пулев ще е на 15 ноември | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Топалов шах играеше, а Крамник многокрарно пикаеше. Кобрата иска да се боксира, а Кличко вече се насира . . .

Вярва ли още някой, че такъв мач ще има :)) Жалко за иначе талантливия Пулев.

ама и Пульо голям смешник - с един мач иска всички пояси да вземе - да се бие за всеки поотделно и да си ги заслужи!!! и хайде сега всички депримирани и болни Ганьовци да ми "лайкват" мнението..

Твърди се, че сред хората живеят рептили, които могат за известно време да се представят в човешки образ. Обаче, зад клавиатурата не би им било нужно да правят това усилие.

А не искаш ли да ги взима по 1/2 на пояс или по 4/7, а гнидо анаеробна..?

Ама кой мускул му се е разтегнал на Клечко? Долния или аналния. За втория има лек,Кобрата ще го оправи много бързо като мине в близък бой отзад. Това украйнче заслужава и бой и еб-н

Кобрата се очакваше да е във върхова форма за мача на 6ти септември. Както някои предполагам знаят, върхова форма може да се подържа в продължение на 30 - 45 а в редки случаи и до 60 дни. Това са дребни тарикатлъци, които целят да дадът някакво предимство на Кличко в моментното физическо състояние. Нека и Кубрат се "контузи" и мачът се отложи за април 2015та, да речем...

Два варианта има: 1) в началото на ноември се разбира, че травмата на кличко не е излекувана и той се оттегля от бокса като действащ шампион и всичко това се оказва театър, за да може пичко да се пенсионира като световен шампион! 2) на 15ти пичко дава положителен допинг тест, но той му е простен щото лекарите са му предписали стероидно лечение за разскъсаните мускули!

Да не вземе някой да си помисли, че мачът ще се играе!? Кличко пак ще избяга...

И аз не вярвам, че ще има тогава мач! кличко ще се съгласи, чак когато е спечелил играта на нерви. Голям мръсник излезе тоя прехвален !!

Има ли още някой, който да си въобразява, че в професионалния спорт има честна игра или пък побеждава по-добрият /още повече в спорт със съдийско решение/? Ако да, поздравявам го. И му честитя гратисния период от два месеца, който му осигуриха, да си мечтае.

Жалко, така го чаках този мач с нетърпение :-((((( Дано и този на 15 ноември не се отложи ...

Здравей, Кубрат! Най-важното сега е да запазиш спокойствие и да се настроиш за двубоя на 15.11.2014г.. Зная, че сега си готов 100% за срещата и така направи, за да запазиш формата си за новата дата, дори бъди още по-трениран и мотивиран за срещата. Кличко вече си има едно наум и ще гони върхова форма, както винаги! Но ти си българският боксьор Кубрат Пулев и Съдбата е решила да си новият Шампион! Вземи титлите, каквото и да ти струва това, Брадъре! Желая ти здраве и успех! Всичко останало е след това! Любен Петров, Пловдив

кличко се е налял с стероиди от страх ..... до 06.09 не може да се изчисти няма как да прескочи допинг теста

Не бъркай страха с трупането на мускулна маса.

Не бъркай мишето цвърчене с човешка реплика, мишко.

Трябваше да има служебна победа за Пулев!Този Кличко си разтегнал мускул и айде да се отказва-това е истински женчо,просто не му се играе и нещо допинг тестовете му оказват проблем,хаха!

Ами който плаща той пъръчва. Кличко осигури големите пари за мача. И за да няма повече тъпи изцепки по темата припомням: "Отложиха мача на Литекс в Европа заради потопа в Ловеч" "Отложиха Монтана - Берое заради болни баскетболистки" Отложиха мач в Германия заради двама футболисти на Хофенхайм болни от свински грип

И да допълня. В бокса особенно при двубои за световната титла това не е прецедент: Заб Джуда и Дани Гарсия трябваше да имат мач през февруари, но Гарсия получи контузия и срещата бе отложена. 2009 г. Хуан Мигел Маркез срещу Флойд Мейуедър Младши първоначалната дата за двубоя бе 18 юли, но трябваше да бъде отложена поради контузия на Мейуедър .