Григор ще играе първи 1/8-финал на ”US Open”

Григор Димитров ще участва в четвъртия кръг на Откритото първенство на САЩ по тенис.

Обратно в новината

Коментари - Григор ще играе първи 1/8-финал на ”US Open” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах мача. Гледах мача на Григор след първия сет. Наистина правеше много грешки,но важен е крайния резултат. Гофен рухна физически в края както правеше и Григор допреди 2 години ,но сега беше свеж и изпълняваше сервисите с над 210км/ч. Пожелавам му да гушне купата напук на всички тъпи и злобни завистници!

Важно е да спечели следващия мач и да се класира на четвъртфиналите, т.е. да запише името си сред топ 8 в този най-важен гранд слам в момента! Да не забравяме, че на евентуален четвъртфинал ще го чака Федерер и това е финал преди финала!

трябва гришо да намали секса, верно маря е готина ,ама трябва да остава гориво и за тенис.

Как ще е готин този кон бре?!?! Само финансовата красота е за отбелязване там.

Как беше - Победителите Не ги Съдят. Очаквам 1/4 финал.

Григор изглежда се подразни, че го преместиха от централния корт на по-малък и това си пролича в първия сет. После обаче се разигра и отнесе белгиеца. Дано отнесе и следващия си съперник - Гаел Монфис.

Гришо вече е друг.Има шампионски манталитет ! Браво !!

Колко бързо лети времето... Сякаш вчера навърши 200...

Досега 232-годишният хасковлия , извън земен ли е вече ?

На 500 юбилей ще сложи край на професионалната си кариера :)

Е, нищо особенно - виж че си има и връстник: "[...]232-годишният хасковлия не беше играл срещу връстника си от Белгия[...]"

ок.. тримата по-горе! Дължите ми кафе и нова клавиатура!

Ужасяващо,ужасяващо,ама нали е завършил с победа,това е важното.Успех и да те видим на финала,Гришо!

Ми ужасяващо си е да ти тръгне мача с 0:6, когато си фаворит! :)) Радвам се, че се успах и започнах да гледам мача от втори сет, че щях да полудея! :D Григор имаше и колебания в 3ти сет, когато от 4:0 допусна два пробива, но като цяло си беше по-добър, а онзи много пъргав с тегави удари. Да му пожелаем успех и финал!!! :)

Е,така си е,ама всеки има моменти на разсейване-тази буря,да те местят на друг корт-гадно е.

И Федерер, и Джокович, и Надал имат такива моменти в началото. Шарапова например поради травмата в рамото често губи първи сет докато загрее и после довършва съперничките. Нещо повече, при игра с много амциозни млади съперници големите тенисисти нарочно губят първия сет, за да ги накарат да се изразходват физически и психически, и после с лекота ги довършват в 4 или 5 сет. Видяхме и разликата в класите - и двамата са на почти еднаква възраст, обаче Гофен беше в състояние "гроги" в 4-ия сет, докато Григор беше свеж като репичка. В последната година Григор бележи невероятен прогрес заедно с треньора Роджер Рашийд ("мистър Фитнес"), физическата и психическа форма на Григор е на съвсем друго ниво.