Григор: Знаех, че трябва да бъда хладнокръвен

Григор Димитров не е загубил увереността си след неуспешния първи сет в мача срещу Давид Гофен (Белгия) от третия кръг на Откритото първенство на САЩ по тенис.

Обратно в новината

Коментари - Григор: Знаех, че трябва да бъда хладнокръвен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Личеше си, че Гришо е по-добрият, и заслужено победи. Ама много е разсеян! Честито Гришо!

За победата - браво. Обаче номера с хладнокръвието не го разигравай с Маша, защото може неочаквано да си останеш само с първия сет ...

браво григор. мача беше изигран много професионално. да си в 10-та трябва много психологя. григор наистина почва да гради това вав себе си. бади жив и здрав и успехи за напред. ако се класира на финал са ус опен отивам да го гледам ливе. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Другият явно се е хвърлил първият гейм, но това е по-скоро маратон от спринт. Нещо като предни грешки на Григор, където не издържаше накрая.

Уважаеми жители на България и сънародници, здравейте! Днес, гледах пресконференцията (след тежък мач, след полунощ...) на Г-н Григор Димитров. Той отговори на 11 въпроса на журналисти - от целия свят. Умно, добронамеренно, с висок стил. НИЕ нямаме никакъв принос относно: 1. Той да има възможността да е на такава пресконференция. 2. Той да се представя толкова достойно пред целия свят. Благодаря му лично, че не съм го чул да казва: Аз представлявам друга страна - не България! Вижте тови снощна среща с медиите. Той е на 23 години. В старанието си да е перфектен, въпреки умората, се появяват три бръчки на младото му чело. Вие познавате ли дори един политик / политичка в България, с една или повече от една бръчка? Разбирам и оценявам усилията на Г-н Григор Димитров да оправдае любовта на целия свят към него - българина! На US OPEN света пожела той да е победител: с 47 %. Не на Бургас, морето и ..... Моля следващия, който има гадно и анонимно мнение за Г-н Григор Димитров да им звънне на 052660330. С удоволствие, че обсъдя заблуждението му и ще му разбия муцуната!

България има някаква заслуга за успехите на Григор Димитров. Не че бе правилно предната министърка на спорта от ДПС да се хвали, но май наистина държавата е включвала Григор в детски турнири и други мероприятия за да се развие. Така да се каже е дала някакъв старт, а после той е продължил самостоятелно. Чел съм статия някъде и наистина като дете му е помагано.

По принцип съм му фен, но не виждам да се гордее че е българин, както писа някой по-долу. по време на мачовете си даже ругае на английски. Да взема пример от Джокович, който даже дари наградата си от един турнир за наводненията в Сърбия

И какво като ругае на английски? В този спорт почти всички, да не казвам всички от топ ешалона живеят на запад, играят и тренират сред хора, при които 99% се говори на английски. Федерер е швейцарец и знае и френски и немски и английски, но вика "Come on", а не на друг език. Или ти ще си горд само ако като оня неандерталец Надал след толкова години в топ 3 не се научи да говори що годе нормално. И между другото, Джокович също си подвиква на английски. Това не му пречи нито на него, нито на Григор да си се гордеят с произхода си. Ама не, за Ганьо друго си е да прасне една родна попържня, иначе не е българин, а?

Гнидо, нямаш правото да наричаш най-великият тенисист неандерталец! Човека си говори перфектен английски, но с испански акцент. Анонимен ганьо, който си позволява да дава оценки си ти.

Григор е голям кавалер и досега никога не сме чули Григор да псува. Напротив - по време на мач го видяхме как изнесе почти припаднало момиче от корта (едно от децата които връщат топките). А от сочните псувни на Джокович се срамуват дори сръбските медии... Колкото до "дарени" пари - това е въпрос, къде човек е регистриран да плаща данъците си - виначи може да се приспаднат данъци чрез дарения на мястото където се плащат данъци.

Ако знаеш даден език и живееш там, някъде след месец може да се усетиш, че почваш да мислиш на дадения език, а не да си превеждаш.

Ne mislia da e sled mesetz no sled 10ina godini naistina se slytzva dori i da ne iskas.

Гришо е секси парче!

Страхотен! И ... се гордее, че е българин! А каквото постига с успехите си ... не сме се и надявали, че ще видим роден тенисист сред най-добрите

Пред списание "Вог" беше отговорил на въпрос "какво мислят в България за успехите му", че "Никога не забравя от къде е тръгнал и се гордее с това".

опит... това е важното за успеха!

Григор Димитров започва да излъчва голям професионализъм. Той вече е в друга, много по-висока орбита. Да му пожелаем здраве. Другото идва.