”Лудогорец” пуска уникална тениска с Козмин Моци

ПФК "Лудогорец" ще зарадва феновете си с уникална тениска с лика на героя от историческия реванш със "Стяуа" на "Васил Левски" Козмин Моци.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” пуска уникална тениска с Козмин Моци | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно ще ви кажа. Ето така се прави бизнес във футбола а не да си разпродадеш футболистите си, да прибереш каквото може а после майната му....както направиха Левски преди време. За ЦСКА направо не ми се говори, там оправия ще има чак когато този отбор отиде в "В" групата и тогава някой като Домувчиев или Ганчев го вземе и реши да го прави Европейски клуб. Демек поне едно 7-10 години яко мангизи, финансова дисциплина и най-важното играчи които могат да я играят тая игра срещу малко пари, докато не си създадат свои. Помнете ми думата след 5-6 години точно това ще се случи в Лудогорец.

Всички говорят, че Моци е герой, а не е ли Вандерсон по-голям герой, че ако не беше вкарал гол в последната минута нямаше да има......Моци.

Вандерсон откакто е в Лудогорец играе ганкиното. Имаше супер късмет, че така му падна топката. То е като шестица от тотото - почти невъзможна, ама понякога става. Докато Моци напълно си заслужава суперлативите не само за този мач, а и за цялостното си представяне.

Кирил Домусчиев към Джиджи Бекали: Запомни едно, румънецът ми е много по-добър от румънците ти!

Гавра с феновете: 50 - 100 лева за билет!

Цената се определя от търсенето.Така е в другите страни,които постоянно сочите за пример-билетите са основно перо в бюджета.Лудогорец ще докара актуалният европейски шампион със куп звезди,нещо което се случва на 10-15 години,така че интерес към мача ще има,а от там и скача цената на билетите.Като не дадеш 50 лв гледаш по тв и толкова,и без това никой няма да отиде да гледа Лудогорец,така че и те не са длъжни да правят подаръци.Иначе какво-влизат за 5 лв,всякакви левскари,цесекари,чуват се скандирания "Реал" и "селяни" и стдионът избухва при всеки гол на Реал...,а секторите Б и Г си разменят "любезности" и по терена хвърчат бомбички и факли от крайните "привърженици" на Левски и ЦСКА,които хем изкарват глоба на Лудогорец,хем пък си мислят че ще "блеснат" по цял свят.Със тези цени на билетите се елиминира този вариант и влизат хора истински привърженици на футбола,които отиват да гледат спектакъл от рода на концерт или подобно мероприятие.В най-лошия случай на стадиона ще има 15 000 души,а вие ще гледате по телевизията и там ще мрънкате "селяни",Лупи или Мустака като докарат Барса другия път може и да пуснат вход по 1 лв че да се развихрят онези мити ултраси от София Запад и Анималс,че като зейнат "цигани-цигани",че като запалят онези мити вестници,че като се сбият помежду си или оцелят някого с бомбичка,ще ахне Европа-та.

Разликата е, че ако си на концерт, очакваш изпълнителите да се раздадат на максимум, докато тук Реал и Ливърпул с оглед на тежката си програма ще играят на 15-20% от възможностите си - напълно достатъчно, за да отнесат Разград с разлика. Пък в скандиранията няма нищо лошо, дори и в тези, който са цитирани. На мач се ходи затова - да подкрепиш любимия отбор и да дразниш противника. Ако ще мълчат, да ходят на опера.

Момчето, което реализира гола в 90-та минута е герой. За него няма ли тениска?

Левскар съм, но искрено се радвам на играта на Лудогорец! Тъпо е да се плюе и да се делим, когато български отбор върви напред! Това, което не ме радва, обаче е, че много и всякакви чужденци играят в БГ отборите. Няма детски школи, а така футболът няма как да се развива по-мащабно.

Че в кой класен ЕВРОПЕЙСКИ отбор не играят чужденци?

Ей дребни душици, как може да се делите на левскари, цесекари и друга паплач в такъв момент :) Радвайте се, че български отбор ще играе в ШЛ, радвайте се, че ще дойдат РМ, Ливърпул, иначе няма да ги видите освен по телевизорам, панелни айдуци такива.

хора, дали е вярно че билетите за мача в София ще са по 100 лв за В сектор, 150 за А? за Б и Г сигурно ше са по 80?

ЛУДОГОРЕЦ Е ИЗКУСТВЕН ОТБОР ФИНАНСИРАН ОТ КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ С ПРОЗВИЩЕТО-КАПТАГОНА.

Говедоспор с какво се финансира?Продажба на билети,фанелки?

Абе ако ще да му викат и "хероина"! Важното е, че ги дава за спорт и има файда!

Щом Реал Сосиедад бият Реал Мадрид с 4:2 то и Лудогорец може.

Подкрепям.

То не е задължително да се купува. Хората си се забавляват. Лошо няма. Даже като гледам другите клубове колко merchandise правят значи всичко е нормално.

е с това почнаха да се излагат Лудогорец, то знам че им се ще да донапълнят още сметката ама бива ли така... Да го продадат на Реал Мадрид, а не да го държат до пенсия :)

защо мислиш така колега,може би трябва да сложат Стойчо, или Гонзо,които са по заслужили защото са Екзекутори ли или какво?

ако тия гарджета сбирани от плет и кол играят както срещу берое..ще е доста тъжна картинката срещу отборите от групата :))))0

Ами дай предложение да направят сборен от Уефски и Чорбата и да видим какво ще направят другите герои!

Михаиле, Михаиле ... На теб само ЦСКА, Левски, Стойчо и Гонзо са ти в главата.