Григор излиза срещу Монфис между 21 и 22 часа

Първата ракета на България Григор Димитров ще направи нов опит да стъпи на централния корт в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Григор излиза срещу Монфис между 21 и 22 часа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С Григор може да се играе "Ва Банк". Очаквам 1/4 Финал.

Гришо, Ние истинските Българи ти пожелаваме успех! Гордеем се с теб!

Гришо пожелавам ти успех,късметът да е с теб.

Мача ще е труден. Дано първия сервис не му е проблем. Французина играе доста агресивен и атрактивен тенис така че шоуто е гарантирано а с него и емоциите които се надявам да са положителни за всички фенове на Григор. Успех!

да много си прав.григор се усъвършенства много през последната година.всички го признават.даже и французина каза че за първи път димитров е фаворит в този мач.както и почти всички заложни къщи.проблема е че монфис е във върховна форма, и има много силен сървиз.григор играе страхотен тенис.гледах го от първия ред с харисън.но този мач ще му бъде много труден.да му стискаме палци.шанса е 50 на 50.go dimitrov !

Да, няма чичо Пената или татко Боби Михайлов, момчето е тръгнало от Хасково с треньор баща му. И ако не е имал сили, талант, труд в тениса не до 8 място, а до 200-то нямаше да стигне! Така че това не е спорт с 11 играча, а самостоятелен и доста труд и пот трябва да си дал, за да играеш срещу най-силните. А когато си на върха никой не пита от къде си тръгнал, а от коя държава представляваш, а и м/у другото Федерер не е от Виена, а от градче Базел.

Силите му стигнаха до номер 50 !!! След това, започна да действа по начина на Джокович- с странични методи- парите на Шарапова, Желко Ражнятович- Аркан и други... Преди години тенисистите от топ 10, играеха по 20 турнира на година, а сега- сигурно наполовина, и всичките контузени.... И накрая отиват Джокович и Гр. Димитров и .... В българското първенство по футбол, преди 10- 15 години, имаше един мач за Купата на България между Левски и Литекс. В първия мач, Литекс победи с 2:0, а в реванша, резултата на полувремето беше 1:0 за Литекс в София. ОБАЧЕ отиват, едни мутри и заплашват и бият съдиите, след края на мача, Левски печели с 4:1 и се класираха напред, а Литекс отпаднаха. Така, че нагласените мачове в спорта не са от вчера.

Гришо, радваме се за твоите успехи и ти благодарим за невероятните емоции, които ни даваш! Ти си успял млад човек, за който небето е границата! Само напред и нагоре, а път каквото стане! Нормалните българи те подкрепяме и в победите и в загубите! Успех, Гришо! Повярвай си, че можеш!

А къде мога да го гледам? Всичките двубои по тенис следях на F Plus, но сега там дават някво "Гранд при" с някви ралита :-((((((

Eurosport International или Еrosport 2

Bratko az лекувай се от омразата и злобата!

само тъпанар с българско потекло може да напише такава глупост!!! Човек, който сигурно никога не е държал ракета за тенис, кой знае какви други неща му липсват....

Мне - туркоциганин на хонорар към някое българофобско НПО. Вие сте тъпаците, че му се връзвате. Всъщност адекватният подход е пълен "игнор".

Ей, Боже не се научи това момче, че няма да стане кой знае колко голям в световния тенис елит! Абе, Гришо, ти погледна ли добре от кой град и кой държава си? А, хубаво, погледнал си! А обърна ли внимание твоите съперници от къде са? Ами май не си! Те, момко, са поданици на къде-къде по-развити държави от твоята и са играли в къде-къде по-класни школи от тази на Хасково. Дори и да имаш някакви временни успехи те са, защото никой не те очакваше да стъпиш сериозно на големия корт, а и хайде признай си, имаше късмет. Скоро обаче ще научиш истината и може да те заболи. Лошото е, че покрай всичкото това се понаяде с парички, които можеха да се дадат за много по-полезни неща като да кажем гладуващите деца в Африка, не мислиш ли? И друго, хайде стига се хвали с Маша, вече омръзна! И аз да имах толкова пари като тебе, и аз щях да я имам. Не се перчи с нея, че не е ясно кой ще те чуе и ще дойде да ти я вземе с едно шамарче зад врата.

За други спортове бих се съгласил, съдията това съдията онова. Ама тука е проблем да те поканят, а после биеш ли няма какво да кажат. За справка виж номер 1, е Белград не е Хасково, но все пак е от региона. Потеклото много влияе, Adidas избраха Мъри пред него и сигурно още съжаляват.

Злобата и завистта, подплатени с липсата на санитарнния минимум количество мозък ще разкаже играта на изстрадалата България! Чудя се дали е закономерност да се раждат такива тъпанари и олигофрени като теб по тия геофрафкси ширини и с какво останалите сме заслужили тази съдба! Как събра толкова злоба в наколко изречения ми е чудно, но никак не ми е чудно защо все се случват все гадни неща в България. Ами, защото има доста изчадия като теб! Скривай се в кочинатат си и недей да грухтиш повече! БРАВО НА ГРИШО!!! Той е достоен българин!

За мен е невероятно как е възможно човек да събере толкова злоба, завист и идиотизъм в себе си. Пожелавам ти да имаш подобни успехи в своето поприще и теб да те плуят по този начин. Дерзай

Относно големината на града да пиша, че повечето известни и доказали се спортисти не са от столиците! Подобна глупост не бях чела, и какво ако беше от село Голям извор? По-малко човек ли щеше да е?! А точно като възпитано момче и Човек се е доказал не веднъж когато е обръщал внимание на лица, които подават топките или дават кърпите, с които се бършат. Абе, остави...навярно пишеш колкото да подтикнеш да го защитаваме. И ние го правим, защото аз се гордея с момче като Григор Димитров, както всяка нация би се гордяла!

Това завистта + малоценност прави големи поразии.

Прав е бил Айнщайн за двете безкрайни неща. Ти си явно доказателство за това.

Скъпи АЗ, мисля, че трябва да отидеш на лекар, но не знам дали и той ще ти помогне! Комплексарщината, простотията и негативизма за съжаление не се лекуват! Жалко, че повечето хора в България са като теб! Не случайно умните и кадърните избират да се развиват и живеят извън пределите на родината ни! И само за сведение - от няколко години доста специалисти в тениса коментират, че Григор ще стане велик, защото има талант и голям потенциал!

аЗ,ти за Стефка Костадинова чувал ли си?Ами за Христо Стоичков?Ами за златните момичета на България?