Роджърс: Очаква ни тежък мач срещу ”Лудогорец”

Мениджърът на "Ливърпул" Брендън Роджърс се изказа с уважение за "Лудогорец" преди мача между двата отбора в Шампионска лига утре.

Обратно в новината

Коментари - Роджърс: Очаква ни тежък мач срещу ”Лудогорец” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом слабия ЦСКА отнесе Ливърпул с 0:1 през 2005, какво ли ще направят Супер Орлите на тези дървари довечера? Очаквам 0:3 за Лудогорец и разплакан анфилд като румънска агитка.

Лудогорец има лесна задача. Да завърши без нито една точка и голова разлика 1:16 и ще бъде най-добре представилия се юбг отбор в ШЛ. И най-важното, кретена Батков ще престане да плямпа за невероятния успех на Левски с 6 от 6 загубени мача и голова разлика 1:17.

Сипи си една грозданка и не се излагай да пишеш глупости по сайтовете! И най-вече не се именувай с този голям човек - Мичмана!

Ste Gerrard Gerrard.... Мачкаме и продължаваме на полу-финали. We are Liverpool shaa lalalala.YNWA

"Добре стои българският шампион,ПАС КЪМ МОЦИ,МОЦИ НАВЛИЗА В ПОЛОВИНАТА НА ЛИВЪРПУЛ,топката е отнета,сега трябва да внимава вратарят...и за съжаление това е 1:0 за Ливърпул.Жалко,жалко наистина защото до момента нашите стояха напълно равностойно ...." :)

черноглед, нещастен, нещастен... :)

Българските отбори играят успешно с английските куци коне..:) Открай време! Лудогорец като нищо може и да вземе точка на Анфийлд...

1000 е за лудогорец пак да става каквото ще

Not your money anymore ;)

Мача е хикс.

И аз така мисля.

а може и 0-1 защо не? ливърпул като всеки англииски отбор са левантийци.

Сложил съм 10 000 лв за победа на Ливърпул при коефициент 1,17.Сигурен съм че Ливърпул ще победи,просто треньорът на Лудогорец е много слаб,отборът няма самочувствие и отделно съм гледал Ливърпул-имат малко проблеми при завършването,но като цяло си играят и няма безсмислен или грешен пас.Даже ще ви кажа и точен резултат-2:0 за Ливърпул,а за мен крехката утеха от сигурни 1700 лв.

само утре да не се окаже че си с десет хилки назад...само не си посягай :)

сложил си 10000 румански леи сигурно, ти 10000 на куп не си виждал е въшлио

Аз пък заложих 1000 евро на Лудогорец +3.5, коефициент 1.20. Няма как английските коне да бият с 4 гола разлика, ако изобщо бият.