Бъдещето на Константинов остава неясно

Пламен Константинов не знае дали ще остане начело на българския национален отбор по волейбол, заяви самият треньор.

Обратно в новината

Коментари - Бъдещето на Константинов остава неясно | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо добри волейболни специалисти като Плачи и Константинов трябва да стават жертва заради едни разлигавени чалгари в националния отбор, за които националната фланелка не означава нищо?? Нека да се повикат млади и мотивирани момчета да представляват България, а треньорите да бъдат оставяни да работят на спокойствие!

Не си прав, и ще ти обясня защо. Волейболистите ни са играчи, проефесионалисти са и са го доказали в чужбина, но тук са без настроение, нямат мотивация и лидер който да последват! Може да се корят за това че ако бяха последвали Матей и Радо, сега нещата нямаше да са болезнени и изглеждащи безпомощни!Само си представям как би изглеждал отбора с тяхното присъствие?! Просто крушката си има опашка и тя се казва УС на волейбола, неговия председател и лакеите му, които трябва да си отидат по някакъв начин- нямам представа какъв е той, най- очебийния е: да стоят до дупка, до пълен разпад и липса на далавера за тях и тогава може и да сдадат!...

Това са национали - играят за България, не за УС. Ако имат проблеми с УС - да излизат и да казват това, това и това са проблемите. Не да се губи поредното поколение таланти. Не УС играе в залата. Ако има проблеми - всички - като един станете и ги назовете. Аз трудно мога да приема, че това им е нивото, а бойкот на национален отбор е .... срамно е.