Треньор на Кличко: Пулев е по-силен от Поветкин

Според втория треньор на Владимир Кличко Джеймс Али Башир Кубрат Пулев е по-силен боксьор от руснака Александър Поветкин.

Обратно в новината

Коментари - Треньор на Кличко: Пулев е по-силен от Поветкин | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мача ще бъде стратегически. Ако някой очаква здрав бой ще се разочарова.

Здравей, Кубрат! Истината е една- сега Кличко тренира изключително сериозно, за да бъде на ниво за срещата на 15ти ноември. Всичко друго е "дрън-дрън", за да подцениш противника си? Ти следвай целенасочено подготовката си и покажи силата си на ринга, за да победиш! Всеки българин е вперил поглед в теб с надежда за нещо изключително!!! Моля те, дай ни го!!! Л.П., Пловдив

И като е по добър, какво трябва да стане?

Значи, като е по-добър ще го бие по-добре.

Аз искам Пулев да опули Кличко така, че и третиятрениьор да замлъкне.

Има на друго място статия с първият треньор на Кличко Джонатън Бенкс. Той е на друго мнение, като дава предимство на Поветкин, защото бил по-опитен, макар Кубрат да е по-бърз. И той изтъква, обаче два пъти бързината на Кубрат. Това го каза и треньорът на Кубрат в едно по-старо изказване. Така че като няколко пъти писах, че Кубрат е бърз и има рязкост в ръцете, явно не е било само мое бълнуване. Имаше случай да споря с някой, който твърдеше, че е тромав. Аз подобна скорост в гледани два мача на Кличко не съм видял. Точно това може да е ключовото. Иначе треньор на Кличко Джонатън Бенкс казва и че Кубрат изглежда като бик и се четяла увереността му. Аз очаквам да стане мач. Кубрат няма нищо общо с последният му съперник Лапай, който бе някакъв циркаджия, стигащ до рамото на Кличко. Поветкин поне се държеше, но мача няма да има нищо общо. Кубрат е и по-висок и по-здрав от Поветкин и играе на прави удари. Само трябва да компенсира малко по-дългите ръце на Кличко със скоростта си. Не вярвам да може да прави и увисванията, като срещу Поветкин. Сигурен съм, че на борба ще е по-силен Кубрат. Личеше си срещу Устинов, като му мине удар зад врата и се оказваше главата на Устинов под мишницата му, а онзи бе по-висок и много по-едър от Кличко. Не че е по правилата, но ще му накърни самочуствието и ще го откаже от борба. Като знаем по принцип какви са нашите, може да е бил борец, както ги наричахме тук. ;)

Отначало пълно мълчание. После кой беше тоя. По-нататък Пулев е техничен боксьор. Сега вторият треньор, Пулев е по-добър от Поветкин. Накрая очаквам първият треньор да каже Кубрат е по-добър от Кличко и Кличко да сдава поясите, че да не се излага на ринга.

Е, може би така те като организатори, ще спечелят повече, считайки се, че се бият с по-силен боксьор. Но Кубрат съм сигурен, че има шансове. Просто трябва да го използва.

Тоя е открил топлата вода, Поветкин що бой изяде от Кличко и въпреки това падна на точки, срещу Пулев надали би изкарал и до края.