Пакетите за мачовете на ”Лудогорец” свършват

Пакетните билети за домакинските мачове на "Лудогорец" в груповата фаза на турнира Шампионска лига са пред изкупуване, съобщава ТВ7.

Обратно в новината

Коментари - Пакетите за мачовете на ”Лудогорец” свършват | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Лудогорец лъжат ,че са продали 14000 билета за няколко часа/та това е една трета от целия стадион/ и практически е невъзможно.Трябва чакащите от опашката през касите да са купували минимум по 50 билета всеки.Като свършат най-ентусиазираните да ходят на трите мача ще останат тези като мен , които препочитат да отидат само на един или два от тях.Честно казвам ,че при тези цени на Базел е абсурд да отида.Бих отишъл само на Реал Мадрид и може би Ливърпул.Обаче нито Лудогорец ,нито дори самият Кирил Домусчиев не може да ме накара да си купя троен билет/от т.нар. пакетни/ при подобни цени.Ще видите как самият Домусчиев след ден-два ще се моли на феновете да са българи, да подкрепят клуба му и т.н. , след като види ,че стадиона не може да се напълни и ще трябва да намали цените.Това ще е гадно за тези ентусиасти , които днес се набутаха с по2-3 стотачки за троен билет, но така е в живота.Няма абсолютна справедливост.

А случайно да си чувал за онлайн пазаруване?? Билет мозеш да си вземеш и на всяко омв и където ивентим продават билети....

аз като истински лескар ще си купя пакет да гледам любимия обор лески срещу Марек Дупница,Ботев Враца и Хаскоу.

По времето на комуноцоцализнима, по идея на руските мужици се продаваха дефицитни стоки с "нагрузка" от залежали боклуци, като например произведенията на правешкия царвул тодар живкав. Сега същото се повтаря с билетите за футболните мачове. За да видиш Реал трябва задължително да купиш билет и за Бъзел.

Добре се справят по-долу PR-агентите на "Лудогорец". Убедиха всички, че не са направили по-скъпи билетите от чужбина. Браво - купувайте евтините билети, за да гледате мачовете между отбори, които не подкрепяте. Разбира се, освен цесекарите, всички стискаме палци на "Лудогорец", но чак да купуваме "евтини" билети... - стадионът ще е пълен със симпатизиращи фенове на Реал и Ливърпул. Предполагам, дано не е съвсем така. Успех на "Лудогорец".

Kalin

;-)))))иска им се да е така ама.......ще е полу парезен стадиона освен ако не намалят цените драстично.

Хайде сега спецовете, които прогнозираха празен стадион заради скъпите билети да с еизкажат отново компетентно хахахаха

Киро Гела нещо се поизхвърля с тия билети.Аз ако пазаря троен билет за 200лв примерно и имам да измина три пъти Бургас-София 2400км за 500лв бензин,до тук са 350 евро,че аз ще отида на Реам М-Лудогорец на Бернабеу за по малко пари със самолет ако искам. Аре да си гледат работата.

Хайде пак си помисли дали ще отидеш за по-малко пари на бернабеу хехех :))) За под 2 часа са продадени 14,000 пакетни билета за трите мача и най-скъпите сектори са запълнени. Както се изказа Домусчиев, ако имаше капацитета на маракана и него щяха да запълнят, факт! :) Факт е, че маса посерковци крещяха из форума, че ще се играе на празен стадион...

Cheeseus

Още днес да вземеш самолетните билети, с България Еър двупосочният е 628 лв. от София и 1320 лв. от Бургас, с Wizzair можеш да летиш за 220 лв. двупосочен от София, но връщането е на 13-ти декември, т.е. сложи няколкостотин евро за хотел. Сложи си и път от Бургас до София. Другите авиолинии са още по-скъпи. А най-евтиният билет за мача е от 225 евро. Задължително ти трябва и хотел - не по-малко от 80-100 евро. Хубаво е човек да се осведоми за реалната ситуация, преди да напише нещо.

Не сте разбрали човека. Той ще лети на метла до Мадрид и там ще гледа Берое срещу Марек. За това става дума, човека просто не може да го изрази на правилен български език...