”Лудогорец” разгроми с 4:1 ”Литекс”

"Лудогорец" разби "Литекс" с 4:1 в дербито на 9-ия кръг на А група и събра 18 точки, като отстъпват на 2-ия "Берое" единствено с 1 гол по-лошо съотношение.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” разгроми с 4:1 ”Литекс” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фен съм на армейците, трето поколение. Вчера гледам Лудогорец как играят ...ма то да ти е кеф да ги наблюдаваш...движение с топка, без топка, подавания, обработване на топката с едно докосване на малки разстояния, бързи - без да се моткат, отборна игра във всички аспекти на играта.....абе направо винаги съм мечтал да видя български отбор така да играе. Помня и най-добрите години и на ЦСКА и на Левски, но дори и тогава не умееха да играят така...дори ЦСКА които са били винаги малко по-техничният отбор не го правеха по този начин. Просто винаги на българските отбори нещо е липсвало. За съжаление всъщност продължава да им липсва защото в Лудогорец от 11 на терена само трима са учили футбол в България. Защо по дяволите нашите не могат да играят така. На 17 години минимум трябва да можеш играта по този начин. Какво правят в тези школи не знам....говоря и за преди и за сега.

Какво да правят?Ако не знаеш английски,можеш ли да преподаваш английски език?Преподаваш т. е. учиш на това което знаеш.Лудогорец се тренира от българи,но играта я правят възпитаници на други школи.Как се вдига футбола в Испания миналия век- с привлечени чужденци в клубните отбори,от които се учат испанците.

Ммм..да, прав си. То има и друго...навремето Витлачил става треньор на България и тогава отбора за първи път се класира на световно. Всички в България започват да се готвят да ставаме световни а Витлачил казал следното. "Вижте САЩ, вече 5 поредни пъти са на световно първенство, но нямат никакви претенции да бъдат световни защото знаят че все още не са готови за това." Та мисълта ми е че като с всяко нещо освен правилната работа трябва и мнооого време. :))

Това са двата най добри и достойни за уважение бългърски отбори.Глупости със чужденците,са приом на Стойчомладеновците и не струват и пет пари.Ако в професионалната армия на българия се плаща на чужденци привлечени в нея,занзибарска ли ще е?Лудогорец е по класния отбор и спечели мача.Успех на момчетата и в бъдеще.

сори : "български"

Когато се играе срещу класни отбори неминуемо формата се вдига. Желая на повече наши отбори да играят в европейските турнири, това само им носи ползи, както в материално така и в духовно отношение. Иначе си остават селски цървули, кибичещи по чалготеки с айфоните на масата.

Интересно ми е защо казваш наши отбори след като Лудогорец е съставен предимно от чужденци.В снощния мач съотношението беше 8 към 3 българи.Значи оставяме българите извън терена и после се надяваме за световни и европейски квалификации.Ами да вземем и да съставим национален отбор от натурализирани чужденци.

Е... по тая логика левски и цска наши или ваши отбори са хахаха стегни се малко ;)

Ами нека тези 8 небългари да поведат останалите чалгари и куци коне. Някой може и да имате "ваш" отбор. Иначе изказването ти е уникално тъпо и безмислено.

В стартовия състав на Лудогорец имаше - Владислав Стоянов, Александър Александров, Светослав Дяков и Мишо Александров - аз ги броя 4. В стартовия на Литекс - Кристиян Малинов, Никола Колев, Антон Недялков, Пламен Гълъбов и Страхил Попов - 5. Може сам да видиш кой има повече национали. Тези песни левскарски и цесекарски се изтъркаха вече (макар че и аз съм фен на цесекар). Хората си играят и имат не по-малко българи в състава от другите и освен това не падат от Иртиш и Зюмбюл или каквито бяха.

Поздравления за Лудогорец! Виж написалия тази статия е...лаик и в спорта и в Българския..Не му давайте да пише повече(пълно с стилни и граматични грешки-за това и не го наричам журналист)

Литекс имат супер потенциал с тези младежи в състава, но към момента лудогорците са с класа и половина отгоре...или поне снощния мач. Изкефи ме, че всички голове бяха от отигравания, без калабалъци и глупости.