БФС спря правата на Велислав Вуцов

Дисциплинарната комисия към БФС спря треньорските права на Велислав Вуцов.

Обратно в новината

Коментари - БФС спря правата на Велислав Вуцов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Конфликтът има дсе страни- Вили и запалянкото, модерно наречен фен. Защо ДК коментира само поведението на Вили и нито дума за лумпена. Не трябва ли да се чуе мнението и на другите присъствуващи на случката. Че Вили е луд е ясно ,но е луд на тема футбол и на тема отборът,който води, а това е само от полза за българския футбол.

Факт е, че Вили е прекалено емоционален на моменти, типичен холерик, но за треньор и мотиватор това по-скоро е плюс...Факт е, че една част от така наречените "фенове" са жалки утрепки и коплексари и на мен ако някой ми каже нещо за децата или други роднини бих му строшил кошницата без да ми мигне окото!

Вили Вуцов е човек, който живее и диша за футбола. Може да има трески за дялане и да е 'луд за връзване' понякога, но е преди всичко човек и никога не съм го чул да е груб и нагъл. Експресивен, но за доброто на футбола. Феновете са също хора, но има една част, която по-добре да не се бяха раждали - комплексирани-малоумни-брутални... в сравнение с тях и циганите са по-хора ( извинявам се ако се приема расистки)

Не разбирам кой знае колко от футбол,но мисля че Велислав живее с този спорт и дава сърце и душа за него. Поставете се на негово място,аз лично не бих издържал.

този и тити са за карлуково,нека там да си правят отбори.

До кога простащината ще се нарича ексцентризъм. Журналята, овчата глава е простак, а не е ексцентричен. Журналята, ако не спрете с толерирането на простаците вие подпомагате опростачването на нацията. Ако това е целта просто го кажете.

Ама ще го задържат ли или само на хапчет ще е? Ако го пуснат за мача с Локо с риза или без риза ще е?

Същият бащичко! Това на снимката човек ли е, нерез ли е?

Не знам, искаш да кажеш, че фенът му е казал. "И нека по-добрия отбор победи." :) Ама с други думи, може би? :) Каквито феновете, такъв и футбола, такава и държавата.

Не външният вид е най-важното нещо за един футболен треньор. По-важното е, че Вуцов успява да накара абсолютно неизвестни футболисти да играят сърцато и до край. Справка - мачът Ботев-Лудогорец.