Григор победи Вердаско на старта в Пекин

Григор Димитров се класира за втория кръг на силния турнир на твърди кортове в столицата Пекин с награден фонд 3,75 милиона долара.

Обратно в новината

Коментари - Григор победи Вердаско на старта в Пекин | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе добре се справя Григор. Сигурно няма да стане 1, но и така е най-добре класираният български тенисист в историята. Нека само журналята не се изхвърлят излишно с големи очаквания към него. "Малкия Федерер" и не знам си още какви глупости. Само му пречат така

Той бие в момента - ние се радваме! Но той ако спре да бие ние пак ще започнем да му даваме акъли от сорта на "абе момче, оправи си психиката, ако григоре, виж се какъв си българин бе! и т.н.". Тъй, че поскачайте си до тавана сега за малко, защото Григорчо като нищо още в следващия кръг ще падне като пън и тогава да не ми ревете по форумите как у нас няма спорт и как ние сме най-пропадналата държава на света. Защото, драги колеги, искам да ви кажа, че загубите са нещо много нормално в света на спорта. Всеки пада. И даже и Кристиало Роналдо е губил. И какво от това? Това да не би да го спря да поиска 500 000 паундана седмица? И да не би да няма да му ги дадат? Може би не сега, но после! Това е! Въпросът е да се борим както го правят в САЩ!

деер

Браво! Не краде, не убива, не злослови и не гледа в чуждата паница!

И все пак не е достатъчно за да не го плюем. Още трябва. Още.

Горе главата, горе и двете! Нашият секссимвол само нагоре и напред ... към Русия (ако ме разбирате).

За първа година Григор започва успешно в Китай, при това с реванш над предишен труден съперник - това е чудесно! Все така победи във всички турнири занапред, Григоре! Григор трябва да постига поне четвърт-финал на следващите турнири (първите 8), за да се класира на финалния Мастерс в Лондон с най-добрите топ 8 тенисисти за годината!

За съжаление шансовете му за тазгодишния финален мастърс са нищожни. Трябват му поне 8-900 точки. Четвъртфинали не му вършат работа. Трябва му поне ФИНАЛ в някой от двата оставащи мастерса + един полуфинал.

Статистиката на Григор за тази година е по-добра от тази на Анди Мъри и Дейвид Ферер например - може да ги сравниш на сайта на ATP. Разликите в точките около 8-10 място са много малки. Григор трябва да се представи по-добре от близко стоящите в класацията в останалите турнири за да влезе в топ 8 за годината. Интересно, че местоживеенето на Григор в момента е Монте Карло, т.е. не e вече LA, а Мария Шарапова се води живееща във Флорида. Изглежда не са вече двойка официално. Но Мария е втора в ATP класацията при жените за тази година и отдавна си осигури място за турнира в Сингапур на 26 октомври. Успехи и на двамата, може и да ги видим пак заедно!

Браво на Григор! Успех ! Само може да ни дава пример това момче - с труд и постоянство - нагоре се върви, и без крадене , разбира се ! Дано коментара го прочете и някой политик и се замисли ! Успех и занапред !

За съжаление логиката е точно обратната. Григор успява, защото е далече от България и от долните завистливи българи. Знае, че сам работи за себе си, не чака на социални помощи, нито се оправдава, че му били пречели чалгата, мутрите и турските сериали.

Браво Шарапов, браво Григо, бий наред.

по-голям е шанса да я бие... на канадска борба! а дано...

Дано направи нещо тука, че бая изостана. И Стокхолм трябва да защитава.

Браво Гришоо! Сега и Цвети да победи Уилямс и ще се чувствам супер днес! :-)

Ха дано, ама НАДАЛИ!

Абе, май, май, днеска няма да се чувстваш супер! Хахаха :-)

На Уимбълдън сестрите Уилямс трябваше да прекратят мач на двойки заради пълна дисориентация на Серена и невъзможност да играе или да бие сервис... допингът не прощава, май ...