Серина отстрани Цвети от турнира в Пекин

Цветана Пиронкова отпадна във втория кръг на Откритото първенство на Китай.

Обратно в новината

Коментари - Серина отстрани Цвети от турнира в Пекин | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това нещо е като друг биологичен вид : ))) Назобано до козирката ! Един тест за допинг завинаги ще я изхвърли от спорта. Което трябваше да стане доста отдавна ...

Църната кака, май яко зобе стероиди . Този мускул без тестостерон не става, а при жените той е много малко .

Има талант Цветелина, обаче...трябва яяяяяко труд. По чалготеките няма как да добиеш опита и силата да биеш черната мамба:)))

деер

Има битки, който не могат да се спечелят с български треньор!

Баце, Серина мачка наред без оглед от националността. Наскоро даже смачка и изплю собствения си треньор - къв беше Патрик Муратоглу. Добре, че Григор избега.

Бе тази Серина още ли се състезава при жените?

"Във втория сет Уилямс успя да пробие съперничката си чак при резултат 5-3 в нейна полза, но това и бе достатъчно, за да вземе мача." Хахахахаха Начи викате при 5:3 (за Уилямс) същата е пробила за първи път ?!?!?! Хора, дайте малко да мислим, а?

искали са да кажат... чак за 5:3... а не при 5:3... стига си се правил на мислещ и умен... ха-ха

Никой не е очаквал да се случи нещо различно!

А очакваш ли българите да са упрайм или такава ни съдбата.

Ами тя Уилямската първо гази после пита каква си - българка, рускиня, турчин или французин. Даже и не пита. Та в случая да кажеш: "Ебати и държавата, това само с българка може да се случи" някакси не върви тука. Иначе за другото - повечето българи са си родени лузъри ( Уилямсите са родени уинъри ). Та тези лузърите няма да се упраят никога. Такава им е сътбата.