Гришо за първи път ще защитава титла от АТР

За първи път в своята кариера Григор Димитров ще влезе в ролята на защитаващ титлата си шампион.

Обратно в новината

Коментари - Гришо за първи път ще защитава титла от АТР | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както каза Федерер: талант си когато до 20 год влезеш в топ 3 и спечелиш турнир от големия шлем. Гришо е в категорията от 5 до 30 място, където всеки може да бие или падне от всеки. Все пак за българин ( а това е мръсна дума ) е много голям.

и кога и къде го казва това Федерер, да не ти го е прошепнал на уше? Чилич не е на 20 години, не е в топ 3, но спечели US Open тази година, значи според твоите думи, които приписваш на Федерер не е талант и нищо не е постигнал? Хайде по-леко с чуждите думи и квалификациите. Григор има всички шансове да има блестяща кариера, това което е постигнал вече е впечатляващо, нека му пожелаем успех и късмет, силна психика, вижда се че се труди здраво.

да на жиголо на топ тенисистките, също и да прави фотосесии за Vogue

Да, но ще спечели точки за пътя към Лондон!

нема шанс, колкото и да ми слагате минуси, обективното е, че от тук насетне следва спускането надолу, това беше максимума му.

На 23 години? Ти на колко си? И какво си постигнал? Разбирач!

аз съм изкуфяла пенсия, не ми се връзвай на думите, но 23 за спортист не е малко, ей сега ще е на 32 и гейм овър

ама ти си един уникален маг, който вижда бъдещето? Гледай си твоите спадове и възход, не се занимавай с наистина заслужилите уважение, постигнали нещо професионалисти.

като и този турнир приключи, ще говорим отново - фактите, сами ще покажат, кой е крив и кой прав, кой вижда бъдещето и кой живее във фантазии.

Късмет Гришо! Дано да се справиш със задачата!