Лудогорец благодари за подкрепата срещу Базел

Ръководството на "Лудогорец" изказа благодарност за подкрепата на публиката по време на мача от Шампионска лига срещу "Базел".

Обратно в новината

Коментари - Лудогорец благодари за подкрепата срещу Базел | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ха ха ГЛЕЗАМ МНОГО ЗБОЛА БЕ! Ами нека Левски и те да бият бе... е Батков да направи отбор АМИ нека ЦСКА да бият бе... е Лупи да направи отбор... Ботев освен да драстак по табелките на анселените места с черен шпрей да направят отбор и да бият бе ... хаха ЛУДОГОРЕЦ ПОБЕДИ! Домосчиев голенаст или не спечели 10 000 000 евро от турнира. ЦСКА, ЛЕВСКИ И БОТЕВ заедно няма да имат такъв бюджет хахаха аре поздрави на на АНТИ БЪЛГАРИТЕ ОТ ЛЕВСКИ, ЦСКА и др. грандове! Играйте побеждавайте и печелете! хаха 10 000 000 евро до сега за Лудогорец... още малко и може да набъбнат парите за благото на Домосчиев и Лудогорец! БРАВО на момчетата!

Как може да има такива злобни и недоволни хора, които не признават успехите на другите и не могат дори малко да се зарадват?

Ами има,тя простотията никога няма да даде път на прогреса.Най непримирими са от ЦСКА.И Кукоч се "изказа" вчера.Вместо да се притаят и гледат да вземат титлата,обсъждат срещи на Лудогорец с европейските грандове.Къде бе аланкоолу/проф.Вучков/,ако КАСЪМПАША,на които се молите за контрола ви откажат,ще видите стадион в чужбина само като зрители.

селяните биха с късмет и взеха да се фукат.

бийте и вие бе столичани,ама не можете.

Колко още искаш,ма палавнице ненаситна Левски-Лудогорец 3-2,бой и е...не за вас само

Вместо да благодарите да бяхте допринесли с нещо за тази "атмосфера"! Този гелосания, вместо да дава хиляди за сметки в кръчмите да поройстват футболистчетата му, да ги беше дал тези пари за тридесетина хиляди байрачета и да ги бяха наредили по седалките, белким живнеха тези хорица на стадиона. При 33 000 на трибуните, да чуваш подвикванията и указанията на треньорите..... е няма такъв срам...., това се случва само на мачове без публика от вътрешното първенство!

Късметлийска победа на един български аутсайдер, който май ще си остане само с нея, но въпреки това поздравления за хъса и мотивациата на тези момчета, които показват на тарикатите от софийските грандове как се играе тази игра.

Знаеш ли какво означава думата"аутсайдер"?Наистина за злобните хора няма почивка,първи нападате форумите и ги заливате с простащината си.Лудогорец е на такова място вече във футболната история на България,че едва ли в близките години ще видим отбор до тази фаза.

Не те знам какъв емигрант си, но че нямаш ум, е видно.

Най вече на СЪДИЯТА.

смешник

И Господ и съдията, и играчите, и Домусчиев! Да живее България! Добре , че са Лудогорец да трупат точки, че с представянето на другите отбори, сме мъка!