Кличко вече се оглежда за първи мач през 2015 г.

Световният шампион по бокс за професионалисти в тежка категория Владимир Кличко избра интересен начин да покаже самочувствие преди двубоя си срещу Кубрат Пулев.

Обратно в новината

Коментари - Кличко вече се оглежда за първи мач през 2015 г. | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравей, Кубрат! Пожелавам ти да си здрав и отлично подготвен за срещата на 15 ноември, 201чг. Там горе на ринга между въжетата ще се реши двубоя и ти си 100% готов да победиш!Моля те, бъди концентиран от първия до последния гонг и дай всияко от себе си в мача! Другото е само суета-приказки на някакви пишман специалисти по бокс, прости им , повечето от тях толкова разбират и са го научили от боксовите мачове по телевизията....., без никакъв личен опит от срещи между белите въжета. Ха-ха!!!Какво да се прави-Балкански синдром! Пожелавам ти пълен успех, Брадъре!!! Л.Петров, Пловдив

Всичко хубаво, само дето Д-р Железен юмрук е брат му - Виталий Кличко

Искахте да отровите нашия град, но като ви пипнахме ви се прищя да живеете!...

Ъх-000 е предател

И на мен ми се иска Пулев да победи,но разбирам от бокс,а и на бялото никога не мога да кажа,че е черно...Гледал съм и Касиус Клей ( първото име на Мохамед Али ) срещу Фрейзър ( 3 пъти на живо ) и Мохамед Али срещу Форман.Гледал съм и всички мачове на братята Кличко,а така също и всички мачове на Пулев.И се чудя кои мачове сте гледали вие?Че Пулев ще победи Кличко може да твърди само човек,който не е гледал бокс въобще!А ако все пак това се случи аз ще се радвам повече от всички други...А дано ама надали...

Logan

да разбирам, че гледаш бокс от средата на 60-те, и сега си към 80 годишен дядо, спец в силовите спортове, с много време за телевизия и интернет?

Вярно е това , което си написал.Вярно е , че гледам бокс от 60-те,вярно е и това,че съм на 65,вярно е и това,че имам много време за тел. и интернет-заслужил съм си го.И няма нищо лошо в това.Но това няма и нищо общо с това , което се коментира тук.Става дума за мача Кличко-Пулев и по-точно за шанса на нашето момче да победи.И според мен това няма как да се случи...за съжаление.

А, като си гледал, качвал ли си се на ринг, поне един път. Според мене не си. Затова ти е такава прогнозата.

Здравей! Според мен , грешката ти е , че само гледаш бокс , а не го четеш. Забелязал си тоталната подмяна на този спорт, за жалост, за лошо. Всичко се върти около Кличко и всеки мениджър или организация би искала да държи в ръцете си следващия Кличко. След една евентуална негова детронация, започват игрички с никому известни боксьори колкото се може повече години. Кубрат е проект именно за тази цел. Реално след 2-3 мач той играе стил, който е много под възможностите му. Идеята е да покаже какво може срещу шампиона, защото ако победи ще бъде благодарение на тези скрити възможности.

Не е вярна информацията, че мениджъра на Пичко е отишъл да търси мач за 2015, отишъл е там да търси най-добрите пластични хирурзи, щото с мача срещу Кубрат се очаква да му се смени физиономията и после никой няма да го познае.

Ама той ще излезе ли срещу Кубрат. Да не го хване сюргюн на нервна почва преди мача, този път.

Къв мач, кви ябълки - Пулев направо ще го пенсионира. Даже и реванш няма да търси. Само ще плаче, а брат му ще го утешава. Ще го води на психотерапевт.

Не е така дори и да падне от Пулев, това е само една от титлите, които Кличко притежава в момента. Другите титли също трябва да се защитават.

Щом е в САЩ,значи ще се боксира срещу Бърмейн Ставърн-шампионът на WBC,която е единствената титла липсваща на Кличко.След този мач Кличко явно ще се откаже.Хипотетично и Шанън Бригс е от Ню Йорк така че може и той да излезе с Кличко,но това би било дъното.

Ами да се бие с оня там, дето си правят циркове по ресторанти и езера,заслужи си го пича,не му помня заглавието

По-добре да се оглежда за "товарния влак" Пулев. Защото е на път да го отнесе.

Какъв мач на Кличко 2015-та ?!? Той още ще се възстановява от срещата с Кубрат !