”Сектор Б”: Батков, напусни ”Левски” завинаги!

Фенове на "Левски" призоваха във "Фейсбук" собственика Тодор Батков да обяви реалната цена на клуба и да напусне "Герена" завинаги.

Обратно в новината

Коментари - ”Сектор Б”: Батков, напусни ”Левски” завинаги! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво е да се слагат на Батков гадни снимки, интелекте Ю. Ив. слагай подобнои и на идиота брадавица...! А сега по същество...прави сте, давайте парите и вземате клуба , той още съществува благодарение и само на него...

За един футболен отбор важна е публиката,феновете.Има ли ги тях ще го има и отбора,няма значение неговото име.

Абе публика, публика ама заплати трябва да се плащат, стадион да се поддържа - пари откъде?

Как пък един не се запита, какви дела печели този Батков, кога за последно е влизал в съдебна зала и изобщо какъв адвокат е той?! Но и парите на Мишката Чорни си имат край - жалкото е, че един отбор - история и религия го закопаха два метра под равнището на Подеуне!!!

Батков форева!

ДР.БАТКОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПЕРАЧ НА ПАРИ,РАЗБИРА СЕ ПРЕД ЛУПИ!!! ТОВА,ЧЕ ПЛАШИ ЗА СПИРАНЕ НА ПАРИТЕ Е САМО БЛЪФ!А СЛЕД НОВА ГОДИНА И ХЕРОВИЦА ДА ДОЙДЕ НЯМА СПАСЕНИЕ ЗА ОТБОРЧЕТО ОТ ОБОРА НА С. ГЕРЕНА!!!

Нямам идея каква е далаверата на Батков да налива едни пари в бездънната каца левски. Не само че дава пари, ами го псуват, кълнат, плюят. Може би имаме някаква изгода, в противен случай не го разбирам. Аз на негово място бих ги отсвирил всички, спирам парите и край на всичко - левски отива в небитието. Това се отнася и за останалите отбори. Тъй като съм много далеч от футбола, може ли някой да ми обясни, защо се дават пари, от които няма никаква възвръщаемост, средства, които биха се инвестирали в някаква индустрия и ще генерират пари.

Разбира се, че Батков има вина за състоянието, в което се намира Левски, но не е правилно да се посочва като единствен виновник. Преди години Иван Славков - батето, на въпрос на журналисти, защо нашите клубове губят от посредствени отбори в европейските турнири, той отговори много просто и вярно : "ами просто защото не могат да играят футбол". Играчите са лекета и си вършат през пръсти работата...нямат сърце!

Закривайте, другарю Тара! :)))))))))))))

Ревьовци, не викахте ли вие - "Сваляй фанелката, бе". Сега го яжте барабар с макарите.

Милиони левскари - тия па! Верват ли си?

Основният проблем си остава този, че футболът от спорт стана бизнес. И за да бъде силен един отбор, трябва да има пари за закупуване на добри играчи или за задържане на добрите играчи в отбора. Само че в България желаещите да издържат футболни отбори не са чак толкова много; а и не остана много за крадене, за да имат нужните средства. Затова добре помислете дали Батков трябва да си тръгне - не виждам желаещи да инвестират в "Левски". В крайна сметка Батков като собственик иска да има резултати срещу парите, които дава. Останалото е грижа на спортно-техническото ръководство и на футболистите. И щом няма резултат, е нормално съответните хора да бъдат освобождавани. Затова според мен Т. Батков би трябвало ясно и публично да заявява какви изисквания има към треньорите и футболистите и ако те не се справят, просто да бъдат отстранявани. Освен това нека фен-клуба и привържениците да имат думата при определяне на треньор срещу ясно поставени му условия и ако той не ги постига, да бъде сменян - за което да не бъде обвиняван Тодор Батков.

Футболият клуб или какъвто и да е друг спортен клуб трябва да се самоиздържа, че и печалба да генерира, а не някой да го издържа. Като се каже някой да инвестира в клуб не трябва да се разбира само да даде едни пари. След година 2-3-4 тези пари трябва да се изплатят дето се вика с лихвите. Иначе каква инвестиция е това. Крайно време с издръжката на клубовете да се сведе до печалбата, която имат - ще плащаш на футболистите, ще поддържаш стадион, школа и т.н. с толкова пари колкото си събрал от билети, теливизионни права, спонсортсво, фен артикули и т.н. Ама за толкова пари никой няма да играе - ами толкова пари са изкарали играчите - толкова ще им се плати.

Батков,Батков!Е добре става и си заминава!Ама като гледам тия бездарници на терена,дето не могат да спрат топката,един пас да подадат,треньорите дето уж нещо ги учат!Батков ли е виновен?

Батков завинаги в уефски!

Остани Батков, остани! Все пак толкова радост донесе на цяла България !

Руиз

Не ви ли е срам , вие ръководството на Левски? Какво бе това безобразие да употребявате свестни хора като треньори и да ги захвърляте унизително! Къде е треньорът, който дойде от Берое, който се подмами и дойде в Левски и си провали кариерата. Защо изгонихте симпатичния човек / не българин!!!!!!!!/ испанеца, който за тримача постигна победа, равен и загуба и го изгоните позорно. Гонзо, а как трябва да се отнася човек към тебе, който допускаш безобразна игра, нямаш ли самокритика? Играл си в Хърватска, така ли по бугарски постъпват там!? Само Левски, но не опетненият клуб от Батката ,чичката, лелката вуйката и сеньор Гонзо ,Гонзалес. Въъън!

...въпреки че съм цесекар, взимам присърце проблемите на Левски.Двата клуба отдавна са легенди и имат милиони почитатели. Не могат един без друг. Но за съжаление през този гнил преход се появиха играчи, които да си перат парите , да трупат печалби и нещо да не разбират от футбол!Защото футболът преди да е бизнес е...спектакъл и благороден идеал!Батков от години проваля Левски, също както Титан и Томов сринаха ЦСКА.Като сложим и ръководството на БФС, картинката е повече от траги-комична....жалко за нас феновете.Онези да не ги мислим, те са се насмукали с пари за 10 поколения напред. Какъв ти футбол ???

Аве туй дет' му викат "Левски" няма'л да го закрият най - насетне що'т цапа са'л името на тоз убав човек Апостола! Чи сички знаят чи у нас има сал' един отбор и туй'и цесекату и напоследъ и тез от Разград.Да го закриват там! Ам чи как...

Тожва е коментарът на един тъп и прост селяк (селячка).

Хора, гледайте си нормалните първенства и не се занимавайте с глупости. Близо 15 години не гледам български футбол и ми е много добре. След още 20-30-40 години като почне и у нас да се играе качествен футбол който е жив дотогава ще се радва.

Да бе да 200 :))) Милионите левскари. Цял един народ левскари. Някъде около 20 млн. и още толкова ЦСКАри. С тоя футбол който се играя в България, ако се преброите и 100 хил. дали ще се изброите.

Ами те ЦСКА направиха преброяване покрай акциите (не ми казвайте че за един истински фен са проблем 30 лева), и Левски може да пробват ама резултата ще е същия.

Левски трябва да разкара всички мафиоти от САЩ 94 и играчите-паразити.

А БатАков да остане ли?

Гонзо тъпак такъв защо се оправдаваш с младите момчета в отбора от кой да вземат пример на кой да приличат ти на какво ги научи че ги обвиняваш???????

Гонзо винаги е бил Левскар и това е факт, това е легенда за Левски - на който не му харесва има и други отбори. Истниските ЛЕВСКАРИ знаят за какво става въпрос

Батков и Гонзо са си лика прилика и двамата за нищо нестават.

Не мога да ви разбера вас левскарите, все Батков ви е виновен за всичко. Та нали ви послуша да не се меси и да ви докара грозника Гонзо, е стори го. С какво още ви дразни? Вие все мрънкате и искате да си вземете клуба, а пари не давате, е как да стане това? Да ви подари отбора ли? Ми не става, намерете пари и чак тогава ще командвате, сега не става. В момента вие сте едни досадни наркомани и цървули, които са се лепнали за една чужда собственост и искате да обсебите и командвате. Хайде няма нужда. Без вас отбора ще просперира. Ще се върнат нормалните хора по стадионите, такива които не ходят да правят битки и простотии, не се друсат и напиват до припадък, с две думи хора уважаващи спорта. Вие боклуци си намерете друго място да си правите фашизираните и наркомански сбирки. Поздрави от един славист, чао!

Истина е, че до преди оная окаяна дата 09.09.1944г. "Славия" е бил отборът на властта или както му казват комунистите фашистки отбор. От коментара ти става ясно, че за 45 години бялата фанелка е станала равнозначна на червената. Много жалко, нали?

Няма ли го Батков, няма да има и Гонзо. Което едно добро начало. Колко ли трябва да си тъп, за да поставиш некомпетентно "ренде" в управата на Левски или като треньор Що за тъп "фен" трябва да си за да го сравняваш с Гунди или Сираков, Искренов.... Вкарал на "Чорбата" гол,та другите са вкарвали на световни шампиони, европейски, та "чорбата" Италия ли е, Аржентина, Англия, Франция ли е....???

Отказвам името ми да се ползва от мафиоти и престъпници ! Че ви съдя в Страсбург !

А, от анонимни драскачи? Злоупотребяваш със светиня, простако!

Жалки левскарчета-наркомани.

Собственик на клуба е и Делян Пеевски. Ще става още по лошо.

ФК "Левски" е на Батков, той е собственик, не феновете. Ако искаш - ще ги вкара и във "В" група, а на стадиона ще пасат овци - това си е негова СОБСТВЕНОСТ !

А бе то не се знае чия собственост е. То за това т.н. футболни хора до един са мафиоти!

Logan

да вземе и Венци, че скоро може да играем най-старото дерби, в някоя долна група

към свинете НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ-ПОМНЕТЕ

Скоро може и да не сте :)))

не цапайте святото име на Апостола!Преименувайте се олигофрени подуенски! Например ПФК"Тодорини кукли" - хем на любимата ви улица ,хем на Мустакатия, хем на играчите ви куклички,на които 100йчо няма да му омръзне да ги боцка здраво изозатдзе!

Мили, неуки и прости момчета, Апостола се казва Васил Иванов Кунчев - това са имената на Апостола. Левски е прякор на Апостола и не е име. Няма как прякора на Апостола да петни,или да "цапа" името му и достойнството му!!! Не съм фен на Левски,ЦСКА и на футбола!!!

Тихо се сипе първият сняг Пацо разгръща мрежата пак колко голове - 2 или 3 в тия снежинки кой ли брои... С тъжно увиснал снежен мустак Батков се крие някъде пак Гонзо отчаян скубе коси пак ли чорбата ни победи? Гонзо е тъпо синьо парче може ли Гонзо да разбере? Колко си глупав Гонзо сега ти абонат си на ЦСКА.

Чака Газпром да лапне повечко парици! А Гонзо прави поразии до дупка, защото видиш ли - иде Херо и да устискаме дотогава...

Просто клубът трябва да се затоври, 100 години излагане и петнене името на Апостола стигат!

Гледай си твоя двор, пардон кочина че Коледа наближава.

jalko che turci vzeha otbor imeto Levski, za koito ne znae i ne e na qsno Batkov ne e istinskiq sobstvenik veche !!!!