Григор няма да участва в Лондон като резерва

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров не смята да присъства на финалния Мастърс турнир в Лондон като резерва.

Обратно в новината

Коментари - Григор няма да участва в Лондон като резерва | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много гадни номера дирове! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Давай Гришо, давай Кобра, давайте български лъвове....

Григор просто игра слабо. Дали заради новата ракета дали заради умора той от известно време играе слабо. Якото е че играчи извън топ 10 ги бие със малко по-завързани мачове дори и като не е в топ форма вече. Преди с такава форма просто падаше и то не само от играчи в топ 10. Много е вдигнал нивото.

Монфис? Цонга? Карлович? 2-метровите сервизджии го млатят като шкембе у дувар. Дано и Гулбис не го среща скоро. Иначе срещу тия след 40-50-то място наистина няма проблем.

Кевин Андерсън да не би да не е 2м. Вчера би Вавринка, а Гришо го би в 2 важни мача тази година. Само Цонга не сме го били още от гореизброените. Преди точно с тия след 50то място имаше проблеми.

Те са приятели. Били са се разбрали, ти на мене на уимбълдън, после аз на тебе за Лондон.

Голям напредък от 100 до 11 място в последните три години. Още една две години по този начин и може да стигне върха. Но му предстои огромна работа, като за световен връх.

Това да не е нива - днеска изореш 1 декар, утре още един, и след 10 дена ще си изорал 10 декара общо... Тука логиката е малко (ама мааааалко) по-различна.

Не са му достатъчно големи топките на тоя. Помириса за малко 10-ката, но за винаги излезе от нея. Но като за българче и това не е зле...

Топките са малки когато се изпразват често.

На теб не ти е достатъчно добра граматиката, че да коментираш някой, който е в топ 10 на каквото и да е, изключая топ 10 по неграмотно писане.

гришо трябва да стане постоянен в играта си а не да прави по два трика на мач:0никои не брои триковете а резулатата!подобряваи играта си и менкаи трениора си тои е един бастун *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И зрителите и спонсорите ги броят. Само в ранк листата на АТП не участват.

...почивай, защото трябва да почнеш да биеш големите! Иначе прогрес напред няма.

Алоо редакторите на дир.бг,може ли да не започвате всяка статия за григор с "най-добрият ни тенисист".всички знаем че друг няма.доста го натрапвате това и е дразнещо

Дришо е силен само в приказките в последно време

има. един които се е поболял от завист и пише уясни простотии. да се вземе в руце мадявам се гришо е над тези неща дерзси гриша славно момче! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

момчето на мама а...За майките синовете им винаги са славни...вероятно дори и форумен мазохист като мен...

Как да се разбира заглавието?! Кажете, че няма да участва там и като резерва. Така се схваща смисълът.

Унизително е да се подготвяш и тренираш и да чакаш някой да се контузи. Дори и да стане така просто си губи времето. Да ходи да си почива, че цяла година по пътищата без почивка е доста подтискащо.

Айде сега унизително. Представи си, че някой се контузи, григор играе и вземе, че ги бие на всичките? Дали ще е унизително? Малък е шансън, но Светът е виждал и такива работи. Европейското по футбол в Швеция, когато Дания стана ЕШ помниш ли?

За да играе Григор трябва да се контузят трима! Надал вече се отказа - така че двама.

абсолютмо прав! гришо ти си наша гордост! жив и здрав и още по-големи успехи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

освен ако не сте роднини на Гришо поста е леко безсмислен...За каква гордост говорим каро той е пример само за провален талант...според някои дори провален голям талант...

Хубавото е,че злобарите и завистниците НИКОГА не постигат нищо в личен план,плюйте,храчете....момчето си върви напред както никое друго преди него и се чудя защо още обръща внимание на такива "български патриоти" като вас да ви обеснява как и защо.....живейте си в ла...та и се кефете

ще отидеш пак в Лондон...Доста пъти на Уимбълдън...като непоставен вече...ако задържиш това ниво...

Иди на лекар още днес, че е опасно да се разхождаш по улиците и да пишеш по форуми...