Пиронкова загуби последния си мач в София

Първата ракета на България Цветана Пиронкова загуби от Карла Суарес Наваро с 6-7(2), 1-6 в последния си мач от Турнира на шампионките в София.

Обратно в новината

Коментари - Пиронкова загуби последния си мач в София | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много слаба игра от страна на Пиронкова! друго ниво различно от това на останалите участнички! Наваро откровено и подари 1 гейм във 2-ия сет-да не и "връзва геврека" в къщи!

Защо въобще коментираме аутсайдерите? Григор поне има променлив успех.

Докато баща и е треньор така ще бъде!!!

Ами то това не е голяма изненада! Е, на това му се вика баланс - 3 от 3! Интересно, ако се махнат срещите от спечеления турнир, на колко екскурзии беше нашето моме тая година? А и няма какво да му се сърдим - с толкова работа - толкова! Тенисът не е лек спорт и освен това се иска много, и то постоянна работа! При нашата любимка и двете са мако кът! От друга страна, "който не признава и врабчето за курбан, и вол да му заколиш..." Да е жива и здрава! Нали масовият спорт допринася за това!

Спечели първия си годеж Пиронкова,нека и другите да спечелят нещо

гола вода си е нашето момиченце и това е ! направиха й селски турнир, кръстиха го високопарно... тя горката за чеп за зеле на става... закривай !!!

Наистина ли няма кой да обясни на това момиче , че при такова представяне не се говорят подобни глупости. За какво добро представяне става дума след 3 загуби и компрометиран турнир и в 3те издания. Какъв добър сезон изпраща след наистина отлично начало през януари и от там нататък слабо представяне. Знам че мисленето не е за всеки, но няма ли кой...

TIREX

цяло спортно министерство и никакъв спорт ..цяло правосъдно и никакво правосъдие..

Ааа, има си хас!

Цвети се нуждае спешно от нов треньор и повече работа във фитнеса. Иначе таланта и няма да се реализира в своята пълнота.

Нуждае се от една голяма ракия

Не може ли мастика, че удря здраво в петите? За отскок при сервиса

Нали щеше да ходи на полуфинал?

Като зрител...

Мисля, че Пиронкова завършва участието си в София с една победа за 3 години участие. Мисля, че това е най скъпото участие на български спортист в цялата ни спортна история. На всичко отгоре и несполучливо. Недалновидност на федрацията, недалновидност на спортното министерство и то при ясни позивни на Димитров. Лоша пиар акция, лошо послание към инвеститорите.

ПИЧ , ТУРНИРА НЕ СЕ ПРАВИ ЗАРАДИ ПИРОНКОВА , САМО ... ТОЙ СЕ ПРАВИ ЗА ДА СЕ ПОПУЛЯРИЗИРА ТЕНИСА , ДА ВИДЯТ И БЪЛГАРСКИТЕ ТЕНИС ФЕНОВЕ ИЗВЕСТНИ ЛИЦА ОТ СВЕТОВНИЯТ ЕЛИТ , ДА СЕ "ЗАПАЛЯТ" ПОВЕЧЕ ДЕЦА ДА ТРЕНИРАТ ТЕНИС , ДА СЕ ПОПУЛЯРИЗИРА ИГРАТА ... ОТ ТОВА ВСИЧКИ ПЕЧЕЛИМ ...ЕСТЕСТВЕНО , ДОБРЕ Е И ЗА ПИРОНКОВА , ЗАЩОТО ЩЕ ВЗЕМЕ НЯКОЙ ЛЕВ ПОВЕЧЕ САМО ЗА УЧАСТИЕ ...ЛОШОТО Е , ЧЕ ДЪРТИЯТ ПИРОН НЕ МОЖЕ ДА ПРОУМЕЕ , ЧЕ СЪСИПВА ДЕТЕТО СИ , КАТО МУ НАЛАГА ПРИСЪСТВИЕТО СИ ... НЕ МОЖЕ ЕДИН БИВШ СЪСТЕЗАТЕЛ ПО КАНУ - КАЯК ДА БЪДЕ ТРЕНЬОР ПО ТЕНИС НА ПРОФЕСИОНАЛИСТ ОТ СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА , КАКВАТО Е ПИРОНКОВА ... АКО ТЯ БЕШЕ ТРЕНИРАЛА ТАЗИ ГОДИНА С ГРИШО И РОДЖЕР РАШИД , НАПРИМЕР , СЕГА ЩЕШЕ ДА СПЕЧЕЛИ ТУРНИРА И ДА СЕ НАМИРА В ПЪРВИТЕ 20 НА WTA...ВСЕ ОЩЕ ИМАТ ВРЕМЕ ЗА КОРЕКЦИЙ...

Точно така е - примери много. 94'та американците направиха световно по "сокър", въпреки че малко от тях бяха чували, че има и мъжки такъв, но днес успяват да мерят сили и с най-добрите.