Алонсо напусна ”Ферари”, Фетел подписа за 3 г.

Фернандо Алонсо няма да се състезава за "Ферари" през следващия сезон. В същото време стана ясно, че Фетел е подписал 3-годишен контракт с компанията.

Обратно в новината

Коментари - Алонсо напусна ”Ферари”, Фетел подписа за 3 г. | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Розовата пантера пак акостира в Макларън, остава само да се надяваме, че другия пилот ще го нпарави пак за смях, като при първия му престой и ще остане само година....

Като им тъпаци да дават пари, аз ще ги взема... Поаздрави, Ваш Галфонсо П.П. Титли не чакайте ;)

Само големи галфони могат да напишат такива глупости но тук има колкото искаш.....памперси с 1-2 год стаж и купена книжка

Ами не си прав, брато. Алонсо караше срещу цялата връзкарщина и отявлено предпочитане и бутане от страна на Макларън на Хамилтън и почти стана световен шампион. Да много, ама много малко му трябваше. С (брутално) неконкурентното си ферари правеше чудеса от храброст, дори беше претендент, колко и невероятно да е. Към момента, за мен лично, най-добрия пилот. Тъжното е, че има само 2 титли, колкото ще има и Хамилтън, който е на светлинни години като умения и личностни качества.

Много добре си спомням. Дойде в Макларън и дебютанта по това време Хамилтън взе точно толкова победи, колкото световния шампион Алонсо, като по едно време му водеше десетки точки. И още почти с идването се започна едно мрънкане, как той трябва да е ПЪРВИ пилот, понеже е дъ бест оф дъ бест и като от Макларън му казаха, че трябва да бие Хамилтън на пистата се започнаха женските номера и фръцканията и наклепа Макларън пред FIA. Накрая почти стана шампион, като завърши ТРЕТИ след Хамилтън. Точно до сезон 2007 ми беше симпатичен, даше се радвах, че идва в Макларън, точно тогава с постъпките си ми стана противен като човек и пилот. За качествата му няма, какво да коментирам, би го дебютант във формулата със същия болид, ФАКТ!