Роналдо: Кристиано ще вземе ”Златната топка”

Бразилецът Роналдо сподели своето мнение за претендентите за наградата "Златна топка" за най-добър футболист в света за 2014 година.

Обратно в новината

Коментари - Роналдо: Кристиано ще вземе ”Златната топка” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази награда е индивидуална,така че няма значение роналдо с португалия какво е направил,още повече че португалците отстъпват всякак на германците и на много други,за което не можете да вините кристиано! винаги се сещам за златните топки на меси,напълно незаслужени поне 2-3,но тогава никой не пита какво е постигнал с аржентина,далеч по силна от португалия при това?ами съдийските аванти за барса,нямаха край!а за реал ,роналдо наистина е незаменим,за разлика от нойер,меси/вече/,и който и да е.индивидуално!

От заглавието човек може да си помисли, че Мистър Шампоан сам говори за себе си. :) Повече от ясно е, че той не заслужава златната топка, ама докато разни кифли припадат по тоя тип със съмнителна ориентация, комерсиалният му рейтинг ще е висок и затова ще му подаряват разни награди. Отдавна футболът е само пари....

си ти! Ако Феномена не разбира от футбол, то кой ли рабира, според теб ? А Кристиано е класа над вискчи играещи в момента футболисти.

... Нойер!? От кога вратар не е взимал приза, а човекът напълно го заслужава - световен шампион с Германия, шампион с Байерн на Германия, мачка в момента в ШЛ и Бундеслигата, миналия сезон спечели и ШЛ!? Какво друго да направи?

Роналдо като игра срещу Нойер на клубно ниво му напълни кошарката, а мачкащия в ШЛ Байерн беше изхвърлен с 5:0 общ резултат! За световната титла целият отбор има сериозна заслуга, вратарят не е по-специален от останалите, всички играха добре.

На Световното първенство тази година: Нойер - Роналдо 4:0! А Световната титла е по-престижна от тази в ШЛ! Печели се веднъж на 4 години! И друго - Нойер шампион на Германия, а за Роналдо каръфка в Испания!

Какъв Кристиано Роналдо ?? Тоя отпадна още в групите на Световното първенство тази година. Златната топка би трябвало да спечели Лео Меси( стигнал до финала с Аржентина ) или някой футболист на Световния шампион- Германия.

Абсолютно! Надявам се някой германец да грабне приза.