Федерацията по бокс подкрепи Кубрат Пулев

"Трябва да подкрепим Кубрат Пулев", заяви президентът на федерацията по бокс Красимир Инински.

Обратно в новината

Коментари - Федерацията по бокс подкрепи Кубрат Пулев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз пък не го подкрепям. но това не е важно.важното е, че всеки с който съм говорил на темата пулев е на същото мнение.това, че загуби от ключко няма значение.тук нещата опират до три прости, но основни неща- чест, достойнство, и елементарно възпитание...

Ако е вярно, че не са платили за всички пояси на Кличко, а само за един, се чудя - от икономии или от реализъм е... То и в двата случая е тъпо, но ако са си знаели силите е велико.

От екрана от всякъде изкачат само мутри-в новините Бойко Борисов,пуснеш спорта-опа Супен Любо или Кубратчо,пуснеш Сървайвър-там некъв мутрафон Агонцев гърби наред,в Брадъра-некви нацепени нерези,дето не им знам имената,от всякъде мутрафонски обноски и държание,само некви сикаджии и висаджийки като оная т.н писателка дето била к...ва.Леш,тотална леш.

С удоволствие бих изгледал представянето му. Как се казва?

Ти пък изобщо не се правиш на хамав. Кличко по договор с немската федерация по бокс е длъжен да дава само проба урина и то след мач. Не е длъжен да дава кръвна проба. Т.е. може да си зобе на воля. "Фигурата му" показва същото.

Кой каквото си иска да подкрепя,никой не му пречи,лошото е че фигури тип Бойко Борисов,Любо Пенев,Кубрат Пулев се вменяват за идоли,водачи и т.н,а те са празноглавци,а ги обединява само хамалския им шопски диалект.

Ееее...какво приказваш?!-друго си е с идоли като Гонзо,Орешарски,Сергея...

Петолъчке,кой е споменал някъде за Иванов,Орешарски или Сергей...та нали Серьожа заедно със синьото БФС оставят с години ментето на ЦСКА Москва да съществува,а не да фалира.

Тъпака, вместо да се държи мъжки и да показва на ринга какво може, той наприказва секви глупости и Кличко го преби. Иначе щеше да го остави по-дълго да покаже на какво е способен, можеха да запазят после добри отношения, все пак сме славяни, можеше и за агенцията на Кличко някой ден да се бие. Ама Ганьо си показа цялата простотия и сега вече дори сънародниците си не може да убеди, че става за нещо

По една или друга причина, боксът е много по-популярен от каратето. Особено тежката категория. Това, не само в България, а по целия свят. Пък специално киокушин, не става изобщо за гледане.

То пък щото Пулев става много за гледане: плезене и падане.

Подкрепят го, това значи ли, че подкрепят и плезенето, и цялата клоунада?

Със съжаление констатирам, че народ който гласува на Кунева, пък плюе Кубрат си заслужава ИД.

Но го прати в нокдаун два пъти с лакът в сънната артерия на шията за по-сигурно...

Пулев е направо цвете пред другите като Дерек Чисора или Дейвид ХЕй - ама нашите тъпи плювачи откъде да знаят. А Кличко е много вероятно да последва съдбата на колоездача Армстронг.

Въпросът е не какво Пулев е пред Чисора, Мисора и прочие боклуци, а какво е пред нас.

Кое са подкрепили-некултурното му, обидно говорене против Кличко или изречените глупости след мача?

Кличко защо не се обиди на черния олигофрен от Америка, дето го преследва във Флорида и в Хамбург? Но се обиди, че Кубрат няколко пъти му каза да си направи допинг-тест преди мача??? Като знаем, че дори шахматистите ги тестват с кръвен допинг тест, а него "шампиона" му искат само урина след мач... Защо се обиди Кличко толкова от това - защото е вярно, нали???

Ема, много е просташко да му иска допинг тест. Много по-културно е да си направят една уговорка, да падне "с чест" по точки, да си прибере милиончетата, да стане "герой" в очите на слепите и така. Пък то ту кво е: "Трудно е да се биеш сам срещу мафия!" - крайно просташко изказване.

Край, сега ще има мише църкане на умряло...ама как, ама той нали падна, нали това, нали онова...цър, цър, цър...пук и след това приятна тишина.

Боксът не е аристократичен спорт и да се търси мъдрост, култура и възпитание е все едно да търсиш в кухнята тоалетна чиния. Кубрат направи каквото можа - във всеки аспект. Колко от вас щяха да продължат да се бия за България, ако имаха финансови предложения, като при него. Да му целува ръце и да го поздравява с песен ли сте очаквали. Та то вече в шаха си погаждат по-мръсни номера и си говорят гадости.

добре че Пулев падна, защото ако беше бил много хора щяха да умрат от яд

Кубрат свърши с бокса. Сега ще яде бой кой го хване.

помогнаха с подкрепата си преди и по време на мача и какво получиха- арогантен, наивен, неподготвен, плезещ се, набит, незнаещ как да губи и непочтен спортист на който космите му пречат. лично аз оттеглих подкрепата си за пулев след като разбрах че не е поздравил кличко след мача.

Истерията , която създадохте преди мача доведе и резултата. Предозирането с бодрячество е глупост която се плаща. Пулев не се нуждаеше от надуване на балона до такава степен защото, когато се пръсна опръска със слюнка и себе си и вас.

А бе вижте шкембето и гъза на вашата кобра как се друсат като свинска пача, а после говорете че може да играе срещу Кличко. Това е като ония вицове за Боко, централния нападател на Бистрица във "В" група. Който има малко понятие от футбол би трябвало да знае че във "В" групите играят да си поддържат формата всички неутвърдили се юноши от елитните клубове и наскоро отказали се активни съзтезатели- т.е нивото въобще не е шега. И там изведнъж цъфва един дебелак , който прескача угоднически полегналите бранители и бележи голове за радост на тъпаците, които му се радват и гласуват за него. СЪВРЕМЕННИЯ Т СПОРТ-ТОВА Е КЛИЧКО, МЕСИ, РОНАЛДО -РОБОТИ, КОИТО ГАЗЯТ ЧАЛГАДЖИИ И МУТРЕТА Май много внимание ви обърнах.

Джордж Форман стана шампион на 45 години в цирка наречен професионален бокс....синко. А БЕШЕ ТОЛКВА ДЕБЕЛ, ЧЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЪ ИЗБЪРШЕ САМ ЗАДНИКА . Сега украинеца Кличко се беше назобил като футболист на Лудогорец в мач за ШЛ.Естествено е циркаджиския му сценарии да получи резонност.

Я ти си виж по добре твойто шкембе.Селяни

Да не съм тръгнал да го показвам на всеки ? Мое си е !

Бокса било фешън, култура, етика ,морал, феърплей ?! Вие добре ли сте? Прочетете историята на професионалния бокс,от началото до сега, за да разберете нещата. Кобрата си е направо морален на фона на това какви ''идиотии'' е имало преди него. Това, че бил ''чалгаджия'' не е ваш проблем. Не разбирам защо все търсите пример за подражание у спортистите, та чак и морал търсите?! Чалната работа, българска !

Я, "Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име"?? Какви обиди и цинизми има? идете в Ютуб и пишете Оскар Ривас - Кубрат Пулев да видите за какво става дума... тоя си е чист махленски побойник, не знам кой го е пратил на олимпидата даже... да върви заедно с оня Стъки в ММА да се млати, бокса не е просто бой както той си го представя..

Aз сте го подкрепя! Tой е наш! - Tъп, прост, но наш! И така някои чуват и за България! Kак подкрепяхме Cтоичков? Да не е по-умен или не е простак? Hо поне Cтоичков вършеше работа!...

Мето, това твойто е патриотизъм в изродена форма. В спорта, качества като чест, достойнство, култура и т.н. си личат много силно и правят впечатление. С поведението си Пулев доизложи България, защото хората вече си ни знаят и нямат очаквания спрямо нас. Чалга поведение от чалга спортист. Кой разбрал, разбрал.

подкрепяй си го, за мен е по-добре такива като него да не излагат България пред света и затова никаква подкрепа

Да,да го подкрепим! Но да спрем да говорим ГЛУПОСТИ! Трябва да признаем ,че Кличко е с КЛАСА над Кубрат!

УСВИРКАХА ЕДИН НАЦИОНАЛЕН ХИМН! Леле - каква култура, каква толерантност. Какъв реванш иска и очаква след това му държане към победителя?! Да не е Кличко виновен че нашият в тази лига не може да се боксира? Татко ми казваше: "Насран ама горд и ербап!" Никой не му е сърдит - толкова му беше умението! ОК!

аз съм искрен човек. Задавам си въпросът - ТОЗИ ИНИНСКИ дали разбира от бокс. Да не сме психиатри или майка му? С какво да го подържаме? Да го лъжим - ХЕЙ ТИ СИ ДОБЪР, А ОНИЯ Е СЛАБИЯТ? Почвам да се срамувам - това не е вече спортсменско а фалшиф патриотизъм. Извинявайте!

Кубрат Пулев е професионален боксьор в германски клуб, българската федерация по бокс ще го подкрепя. Странна работа.

Ама вие вече наистина ли не го разбирате, че в България няма такива условия, за да може да се тренира нормално. Станка Златева, Ивет Лалова, Г.Димитров и много други наши спортисти, които се състезават за България, не се подготвят тук, защото няма бази, няма никакви нормални условия. Самият Кличко се състезава за Украйна, но от от години се подготвя в Австрия, тимът му е от американци и немци, той също се е подготвял в немски клуб, преди да създадат всико това, което имат, но въпреки всичко, винаги се е састезавал за Украйна. Какво толкова странно има, че човек иска да се подготви оптимално в добри условия

какво пък ти е виновна страната бе - все някъде някой друг виновен..

"Ей шибан народ сме"-само цитирам един друг голям българин,Б.Димитров.На нас все не може да се угоди-Кобрата и Бойко са мутри.Вежди Рашидов пък има друг "кусур"-че е турчин.Други са или червени,сини или пембяни...А всеки от тези хора допринася за БГ-от Кобрата ми стига че цял свят говори поне половин час за България и за коравото българско момче.Бойко се нагърбва с управлението на държавата все в най-тежките за държавата моменти.Вежди прославя България по цял свят със скулптурите си.А знайни и незнайни драскачи плюват ли, плюват а сигурно не стават за нищо др.освен да клечат пред компа...Ай сиктир

- Ку-ку...

Абсолютно си прав, но тука са червените+атака тролове! Неочаквай да те разбере някой. Те така или иначе власт НЯМА да видят повече нека им плащат да драскат и без тва за година бая изкрадаха ама са виновни тея дето гласуваха за тях!

"Бойко се нагърбил с управлението" Той е един от виновниците за разделението на народа и още много други неща. Да, плюсове има и при него, като всяко нещо, но е простак, с манталитет на мутра, щото и вида му е такъв. "Ще ходиме, ще видиме, абе еййй шшш...." Пулев и той: на аерогарата с чалгарката до нея, по едно време й казва: "Дръж ... т.е. да вземе някои от букетите.... простотия и манталитет на Ганьо и мутра..... мерси от такива представители .-

Еми, честита поредна победа на допинга над спорта.

Става, само че Пулев е от мутрите на ГЕИБ!

"Подкрепяме", "гордеем се" - хайде стига вече де! Една седмица само четем колко е велик Кобрата - да, велик е, ама хайде да си отворим очите и "Да продължим напред" както каза той самия! Кличко победи и то категорично! Какво ще го подкрепяте пък вие! Онези от промотърската компания осребриха Кобрата и сега са в по-добра позиция да му извият ръцете за нов договор! Неговите собствени хора го цакат, а той не знае какво да прави - не се става голям така!

Пулев в бокса е Тиквата в политиката. И двамата разчитат на аутсайдери и дилетанти да им правят имиджа, но изправят ли се срещу професионалист резултатът е катастрофален. Кобрата срещу Кличко беше все едно Тиквата срещу Костов, или възпитания Орешарски.

Ти пък си Кличко на форума, накаутира всички с писанията си.

Няма как да подкрепя мутра, защото той е такова нещо. Има разлика между мутра и спортист. К.Пулев за мен е повече мутра и по-малко спортист. Вместо да върви повече с името си, той върви повече с прякора си...изложи се, а няма очи и уста да признае човешки поражение и да се държи като победен.

Кога сте видели мутраген с очи? Добре че Кличко го отрезви. Отвори му трето, че и четвърто око.

А ти какъв се бе, нещастник! Сигурен съм, че си някаква гадна мърда, която я мързи да си изтрие носа, но знаеш много да клепаш! Нали си анонимен, "звездичке"? Смешник!

След загубата Пулев каза, че само напред - да но трябва да е по правилния път...

Феърплей :) Че да не би Кличко да се държа като джентълмен?! Една две мили думи след мача са плод на същата пресметливост, с която се подиграваха с Пулев на пресконференцията и тренировката. За съжаление Пулев не е достатъчно обигран и разсъдлив, за да държи нравите си хладни и да действа разумно. Всичко което каза най-вероятно е вярно, но и крайно неоуместно и глупаво. И за двете страни всичко бе за ПАРИ... но все пак го подкрепям и се надявам да се развива.

Да, за съжаление. Кубрат, вместо да се плези глупашки, трябваше още на ринга да се оплаче на съдията за първия нокдаун с лакът на Кличко като посочи, че е имало непозволен нокдаун с лакът! В третия рунд последва втори нокдаун с лакът на Кличко и мачът беше решен с непозволени средства... но това Кубрат трябваше да посочи още на ринга пред съдията и на зрителите! Кубрат би трябвало да знае, че не може да победи в мач, в който противникът ползва непозволени средства...

Стига бе човек..да се оплаче от игра с лакът и тогава всички ви е които плюте по Кубрат само за това щяхте да викате хахаха.И без това ви е трън в очите ..паднал бил.Бил невъзпитан.Ами и Кличко не есе е държал с него и екипа му както трябва...та Кубрат не е мухлъо като Вас да ме су мазни

Какъв лакът сънувате бе.... То се видя, че нашия не беше подготвен за този мач и не беше на нивото на Кличко. Трябваше вместо да дава интервюта да тренира, иначе в този спорт преди мача винаги има номера и закачки между играчите, ама както някой беше писал по-горе на Кобрата, му липсва хладнокръвие в такива моменти, да запази спокойствие и да мисли трезво и хладно. А вместо това какво прави нашия... плези се и на куц крак му седи и после изяде пак тупалките. Аз го подкрепям и преди мача си мислех, че има реален шанс понеже на ръст са почти равни двамата, но после се видя, че Кличко е друга класа... Само едно не ми стана ясно, защо КОбрата искаше толкова да се бие с него след като още не е на нивото му.

ГОВОРЕНЕТО И ПОВЕДЕНИЕТО на боксьора пред имач е част от игра, сценарий. Разберете го това бе балетмайсторчета с нежни душички. Ние които гледаме бокс сме с малко повече тестостерон от вас, меки китки. Искаме бруталност ,кръв, зрелища псуване ,викане, бруталност ! Това е бокс а не ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА. Изречението не е случайно, а е определящо за хората които симпатизират на различните спортове. Морала и поведението в бокса се ограничават само и единствено от законите . Всичко друго е позволено и....препоръчително!

ОбъркАл си бокса с кеча, пич !

Ако Кубрат се биеше така, както говореше, цена нямаше да има. Това не е ТЕЛЕВИЗИОНЕН ДЕБАТ, че само да говори. Това е бокс, трябва и да се бие!

Искаш да кажеш, че ти става пи*ката, като гледаш как някой пребива другиго ? Лошо няма, но не бъркай болестните състояния със спорта.

Вие сте си тър по рождение, или Ви е от Казармата? Вярно, че бокса не е балет, ама сега включих и гледах пак повторение на мачът. Следях само движението по ринга този път. Като балерина се движеше Смокът, пардон "кобрата". Онзи, другият мъж си танцуваше като на обучаващо видео, т.е. как трябва да се движи боксьор по време на бой.

Кубрат за първи мач от много време отказа Кличко още в първия рунд да се прегръща и да души съперника - Кличко разбра, че ще трябва да се боксира, а не да стои в клинч, да души съперника и да си почива... но и Кубрат трябваше да разбере, че Кличко промени тактиката...

Като почне художествена гимнастика, бързо сменяй канала, че с тоя твоя тестостерон....

Абе не знам, някои хора правеха пируети на един крак, а след секунда -някакви упражнения по пода. Имаше нещо общо с художествената гимнастика.

Снощи го коментирахме в една компания. Един разказва как два пъти виждал Кобрата и негови авери като се нашита или нашмъркат да провокират компании в кръчмите като ги замерят с фъстъци или ги обиждат и ако им отвърнат скачат да се бият.

Има много истории за това, просто медиите ги крият, защото е "нашия герой". Поведението му с обслужващия персонал е супер нагло, на една сервитьорка бе казал" "Айде, давай салфетките или минавай под масата да ми направиш една св...ка! Ко, ме гледаш? Марш!". Случаи как е забивал вилици в ръцете на управителя на заведението, където е бил с други подобни мутри. Случаи как бие шамари на жени, предизвикали го с остър език. Да, той е боксьор, нормално е да е с по-бързи ръце, а и средата в която се движи ни най-малко не го спира, а даже го поощрява за такива "мъжкарски" постъпки. Колкото до това дали взима от "бялото" - и това го има, ама няма смисъл да почваме и тази тема.

Много хора са виждали в Плевен Пулев в компанията на Камен Куката и други видни "интелектуалци", да "разпускат" из заведенията. И после тоя изведнъж стана достоен българин, сравняван от някои с Левски и Ботев?!

Бокса е бокс, коментираме боксов мач на Кубрат Пулев... преди мача се вземат няколко пъти кръвни проби и ако има наркотици в кръвта на Пулев ще бъдат публично оповестени... Извън ринга Кубрат може и като Тайсън да отиде в клиника за лечение на наркомани или в затвор за изнасилване като същия Тайсън... но това е тема за други специалните инстанции ако това стане... да се надяваме, че лошото минало на Кубрат е вече минало...

Боксовия мач няма какво толкова да му коментираме.

Не е съвсем така че е друга тема, защото какъвто си извън ринга, такова отражение ще ти даде и на ринга. И всички го видяха. Обидно е да се говори за Пулев, като за герой или нещо подобно, не толкова поради загубата, а поради всички истории в които се е проявявал точно като мутра. Обидно е сравнението "ние българите...", да но не всички българи са като него - мутраген. Излизаш пред света и представляваш страната, е нас ни представи една самонадеяна, арогантна мутра, която не уважава другите.

Никой не упреква Кубрат Пулев, че е загубил от Кличко. Проблемът е поведението му и говоренето преди и след мача.

Нарича се Джентълмен, Честна игра(феърплай - чужда дума не ми харесва), уважение на спортния противник, уважение на зерителите, не може да се плезиш като малоумняк и т.н. Всичко това липсва на Пулев.

Пулев се държа просташки и бе наказан за това.Съдията му виновен, мафията му виновна, Кличко бил с ютия в ръкавицата. "Продължаваме напред!"Смешник.

Освен ютията имал конска подкова, като в ония комиците от едно време, класиките ;)

Напълно съм съгласен с "българин" - понеже не си удържа и тази дума предлагам да събереме подписка и да го накараме да внесе парите в някое сиропиталище или на бедстващи в България. Това поне можем да го накараме да направи..

абе тоя нали за без пари и за България щеше да се боксира - не мога да разбера защо прибра парсата и не го предаде на бедните и нуждаещите се в България..

Само "славата" е за България. Парите са си за него!

Когато някой от коментиращите достигне нивото на Кубрат Пулев в професията, в която се изявява, тогава има право да коментира колко пари е получил и как се е представил.

Кличко през живота си не е плащал данъци в Украйна, и е давал допинг контрол само урина и само след мач... другите спортисти дори в шахмата ги проверяват с кръвни проби, нали?

Аз лично ще го подкрепя когато се извини за глупостите дето ги наприказва и каже "загубих от по-добър съперник". Толкова ли е трудно?

По повод изказванията по-долу във форума, които някак си започнаха да замазват нещата с изрази от рода на "Кво пък толкова, ако беше победил, ...пък то в профи боксът е така и т.н." , искам да кажа следното: ОТ ВИДЯНОТО ПО ВРЕМЕ НА МАЧА, А И ОТ СПОДЕЛЕНОТО ОТ ХОРА ЗА ПОВЕДЕНИЕТО НА Г-Н ПУЛЕВ ИЗВЪН РИНГА, СЪМ НА МНЕНИЕ, ЧЕ ТОЙ Е ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРОСТАК. За професионалния бокс му е необходимо някой, който има авторитет пред него да му обясни, че трябва да свали килограми, да си движи краката на ринга и да престане да се перчи с този измислен гард, с който иска да изобрази кобра. ПОВЕЧЕ ТРЕНИРОВКИ И МИНИМУМ ПРИКАЗКИ.

Има проблеми Кубрат - с.акъла, малко повече му трябва, с това че е тромав и не може да танцува като легендите Тайсън и Мохамед Али. Трябваше да научи наизуст мачовете на боксьорите преди него победили Кличко.

аре аре сега почнахме и с Тайсън и Мохамед Али да го сравняваме - сравнявайте го по добре с някой от махалата или квартала - по ще му отива.

Абе, как ще го сравнявам, той е далече от тях, само това казвам!

Победилите Владимир до един губеха до нокаута. Няма как да се научи това. Има причина Владимир да не е губил от тогава до днес. Защитата му е многократно по-добра. Пулев не изглеждаше подготвен за този мач. Няма спортна логика в това да налее килограми за размяна лице-в-лице. Има причина да има само 11 нокаута при толкова посредствени противници.

Кобрата е уникален! Единствено ме притеснява, че който и спортист се е събрал с чалгата кариерата му се е сринала - примери много. Ако бъркам ще съм щастлив да ме оборят

Аз съм 1 от хората които подкрепят Кобрата без значение какъв е бил изходът от мача. Но това което написа е 100% така. И тук 2 мнения няма.

ти си "сляп" и зомбирана марионетка

Какво значи "събрал се е с чалга"?! Ами тая "чалга" нали съществува, защото има "фенове", т.е. малоумници, които умрат да я слушат и гледат денонощно. Е, Кубрат е определено един от тях, той самият е чалга!

Да разсъдим трезво.Ако Кубрат беше победил,всички щяхме да сме горди дори да беше напсувал Кличко след това."Победителите не ги съдят".Да Кобрата не се държа като голям спортсмен,но е наш и е най доброто което имаме.Ние трябва като българи да го подкрепим но не и да го оправдаем за поведението му.Не е зле някой да го посъветва да се извини както на Кличко така и на българските си фенове.Кубрат може да носи още много победи на България. Спомняте ли сиКубрат дали се е държал високомерно над победените досега от него?Аз, не.

Да го подкрепим защото си е наш дори допускаш да псува? Просташко и низко!

Много точен коментар. Кубрат не се е държал така с другите си противници.Ама селяците завистливци трябва да го оплюят.Големите компетенции

Разбира се , че трябва да го подкрепим. Какво грешно е сторил Кобрата? И той си даваше сметка, че му е рано за подобна среща, но в професионалния бокс нямаш право да откажеш, защото си свършен. Кобрата е уникален талант, но са профишампион се иска и много работа. Без много труд и лишения няма как да се пробие при тази конкуренция, ако е само таланта. Давай, Кобра, заслужава си!