Камата: Обичам гореща вода и студено шампанско

Христо Стоичков продължава да демонстрира безгрижен живот, далеч от проблемите в българския футбол.

Обратно в новината

Коментари - Камата: Обичам гореща вода и студено шампанско | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жийските мъдрости на Хонорарис Каузата...

Лично аз уважавам Стоичков, за това което е постигнал във футбола, другото не е моя работа.

Само така "куче", велик си!

спечелил си го с много труд.пии до насита!!! наздраве! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз пък обичам топла бира и студени кебабчета

ИЦЕ, БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ!А НА ЗЛОБАРИТЕ ОТ БГ,ЩЕ КАЖА:ВИЕ СТЕ З А З: З ЛОБА,А ЛЧНИ, З АВИСТ!!!

стоичков е велик! радвам се че има такива булгар и мие ял за нещастните злобари.. браво стоичков жив и здрав!! ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво, На Стоичков евала му правя. Той е велик българин 1 Защото прославя България. 2. помага на децата (не само в БГ) посланик на ЮНЕСКО. 3. Стъпил е здраво на краката си и знае какво иска след активният спорт. (Нито се е пропил, нито си е развалил семейството и т.н. Не искам да го хваля, но личността Стоичков си е заслужила всички похвали, просто фактите говорят. Да е жив и здрав.

пфууу сети се най-накрая че от българи хубаво няма да видиш, а по света ти върви мамка му и живот...

ТЪПА=НАР

Простака на векъ

боико наркотрафиканта му е брат близнак по акъл.

ДО БГ ФЕНА - ЦЯЛАТА ВИ РОДА ЛИ СТЕ ТОЛКОВА ЗЛЕ ИЛИ ТИ СИ ПЪРВИЯТ , ИМА РАЗНИ ХАПЧЕНЦА , И В УСТАТА И НА ДРУГО МЯСТО , МНОООООГО ЩЕ ТИ ХАРЕСА , ГАРАНЦИЯ

Просташкото ти поведение издава, че си съселянин на лицето, а освен това си чорбалар!!!

Вертолейшан фифти фифти

Нито горещата вода, нито студеното шампанско, нито каквото и да е друго на този свят биха могли да променят селяндура! Да ти хоноря каузата!!!

Какво имаш ти гражданино? Панелка пълна с хлебарки, локви пред блока, с плуващи мазни петна, стара кола, която се движи на "магия", диплома без никаква стойност, работа, която псуваш по цял ден...? Важното е, че се мислиш за аристократ, а всеки, който е постигнал повече от тебе, е селянин, щото, видиш ли, само Ентелектуалец като тебе може да бъде " над нещата", да демонстрира аристократско благоприличие докато завистта и злобата изпиват и малкото му останал мозък.

Проблем: направи разлика между селянин и селяндур! А аз бих казал, че беше гениален футболист, но същевременно като човек и поведение си е пълен простак!

ти си олигофрен нали