Лечков отговори на Пенев: Сребролюбец

Продължава отзвукът от засегнатите лица по върховете на БФС след скандалното интервю на вече бившия селекционер на България Любо Пенев в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Лечков отговори на Пенев: Сребролюбец | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И вия ДЕТО ПУБЛИКУВАТЕ заедно с Цялото БФС да го духате

Пак относно Данчо Лечков- страшно го харесвах като футболист, нооооо!! Чудя се като толкова повтаря, че всичко е казвал що мълча по много от въпросите, засегнати от Пенев!? Като е тъкъв мъж защо си е мълчал и си е натискал парцала в Изпълкомва? Не харесах, че Пенев се зарови в дребни неща от личния живот- прозвуча злобно, но относно футбола на 100 % беше прав!!! Все някой трябваше да им каже на тези "велики" ръководители, че царя е гол! Що Данчо не го направи- ами щото не му стиска!! Ако беше чел Хайтов или поне беше гледал "Края на песента" щеше да му е ясно ! Там героя казва, цитирам по памет " иска се дупе, ала не тричаво като моето и твоето, разбра ли бе, мръсник?"! Дупеееее, дупе нямат героите от 1994 г. /с много малки изключения/!

А бе Лечков , ти ли морето , което гаргите не могат да изцапат?А Любо Пенев бил сребролюбец ,защото за 6000 лв . заплата работел?А сега да видим новия треньор от чужбина за колко ще се съгласи да работи ?Дали ще е 3000евро ?Лечков , Лечков , главата ти гола , защото на празна плевня покрив не и трябва!Глупак!

Присмял се хърбел на щърбел :)))

от всички "герои '-1994г.,като изключим хубчев,илиан илиев,бончо генчев,донякъде киряков и цветанов,,,другите просто се провалиха като хора,личности,достигнаха до големи низости и откровенни престъпления.ама не били доказани,че то кое се доказва за милиони,не само в българия,и по света също. и все пак лечков и стоичков са върхът на простащината,наглостта,алчността.,агресията.представяте ли си каква гад трябва да си,от толкова високо да се строполиш ,да те мрази народа ти,.не знам за какво живеят тези наглеци,не знам

Аз към Лечков отдавна съм загубил уважение, но той си го мести по етажите на БФС-то и не му дреме! А "откровенията" му са нищо повече от вреден шумов фон. Движение на въздуха, обогатявайки го със зловония! Имало симулативно играещи национали! Или го докажи и ги накажете, изгонете, разпнете...Ако нямаш доказателства - трай си! А ако си имал доказателства и си мълчал, за да плюеш пост фактум, си жалък и долен кретен! Нищо повече! Докато не се изметат боклуците от БФС, няма да мртдне и на сантиметър напред българския футбол! Като се почне с тоя нач снимката!

Аре Лечков, Костадинов, Пенев Менев, Начело с перуката Михайлов да се омитат и да не се появяват повече, нагли простаци !

Петър Хубчев,прави чудеса в Берое,с малко средства и преобладаващо български футболисти.Молете го да се съгласи, дайте отбора и го оставете да го оздрави.Това е човек патриот и не е сребролюбец. Друг е въпроса кръга 94-та обаче , устройва ли ги тоя вариант,защото Любо Пенев си го знаеха много добре преди да го нагласят за треньор с такава неустойка в договора. Нека Лечков не се прави сега на откривател.

е това от устата на Лечков звучи малко .....

Те и по терена едно време само плюеха, сега храчките са им станали доста мазни.................и плюят по посока на вятъра и по посока на любим играч.............

Сребролюбци са всички цесекари,но Любо най вече.Той с беше тартор в ЦСКА и националния и всички/вкл. Стоичков/ имаха страх от него.Родееше се с ВИС.Софийско ефе и тарикат.Никога не пада на гърба си,ако ще да падне и от Люксембург ще твърди че отбора е играл добре,надгражда се и пр.лакардии. От всички играчи -1994 год, Хубчев е сериозната фигура.Балъков също е свестен треньор,но е по мек. Лечков не е цвете,но е прав в случая.

Всичките във футбола са вързани с черното тото. Ама нема вече балами по трибуните, затова нема и пари, нема и свестни млади играчи. Затова селекционерът, кога избира, ще ми избере от трите средния...или най-големия. Гнилоч, като всичко в страната на тарикатите. "Умната сврака - с двата крака."

не знам кой е сребролубечът тук... щом има намесен сливенски мангуст :)

Смътно си спомням, че имаше някаква неуредица в края на кариерата му- мисля, че бяха едни 200 хил. марки или долара неустойка, които той трябваше да плати на Марсилия!? Той отказа и така завърши кариерата му. Слушах интервюто му при Крум Савов и останах шокиран- той бил инвестирал 30 млн лв. в българския футбол!? Ми то тогава ние със сигурност трябваше да имаме поне някой и друг финал в Лига Европа или да сме в четворката на голямо първенство с националния отбор!? Те/ръководството на БФС/ били осигурили парите за националния отбор- че то не се ли полагат някакви пари от УЕФА и ФИФА!? Говори така сякаш Боби и членовете на Изпълкома лично са се бръкнали в джоба!? Айде малко по-скромно да го дава!! И хайде да не се спори кой от двамата с Любо Пенев е постигнал повече във футбола! Любо е легенда на поне 3 испански отбора- Валенсия,Атлетико Мадрид и Селта. На кой отбор е легенда Данчо!? Я някой да ми каже щото аз не си спомням!!!

30 милиона "инвестиция" в речника на тези боклуци значи - откраднах с 30 милиона по-малко и сега ме е яд!

И това го казва един, дето остави Сливен буквално в мизерията, за да си построи гнусния хотел...

Поредната смрад от поредната проядена организация в БГ.

А е Лече, като си първи заместник на оня въздухар,я отговори на въпроса: "В коя друга държава по света, във футболният им съюз, участват президенти на футболни клубове?"

АЛО, ЗАТВОРЕТЕ СИ УСТАТА...ПОЧАКАЙТЕ, ПЕНЕВ Е ШАМПИОН И ГОЛМАЙСТОР НА ИСПАНИЯ.. ! КЪДЕ СЕ НАТЯГАТЕ ВИЕ? САМО СТОИЧКОВ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ПЕНЕВ.КОСТАДИНОВ Е МНОГО ДОБЪР ФУТБОЛИСТ, НО Е ПРОСТО МОМЧЕ И БЕЗХАРАКТЕРНО - СТО ПЪТИ СЕ ВРЪЩА В ЦСКА... ЛЕЧКОВ, ТИ СИ НАЙ- УМНИЯТ ОТ СЛИВЕНСКИТЕ ЦИГАНИ! ТЕБЕ ТЕ ПОМИЛВАХА СЪДИИТЕ И НЕ ТЕ ОСЪДИХА... ДО КАКВОТО СЕ ДОПРЕШ ВСИЧКО СКАПВАШ..БЕШЕ КМЕТ - ЕДВА ОТЪРВА ЗАТВОРА, ОТГОВАРЯШЕ ЗА НАЦ.ОТБОР- ЩЕ ИЗПАДНЕМ И ОТ БАЛКАНСКОТО ПЪРВЕНСТВО... ЗАЩО НЕ СИ УПРАВИ "СЛИВЕН"? НО ПЪК ВЕНЦИ И ФУРНАДЖИЕВ... КАКВО РАЗБИРАТ ТЕЗИ КВАРТАЛНИ МАЗНИЦИ ОТ ФУТБОЛ...? КОЙТО И ДА СЛОЖИТЕ ЗА НАЦ.ТРЕНЬОР НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИ... ПОГЛЕДНЕТЕ И СЕ ПОПИТАЙТЕ, КОЙ Е ФУТБОЛИСТ ОТ ВИКАНИТЕ ЗА НАЦИОНАЛНИЯТ И КАКВО МОЖЕ...

Що цапаш името на един голям мъжкар? Знаеш ли кой е Диев,че го слагаш до вашите червени боклуци?Късайте си главите вътре в кочината и не месете легендите на други отбори.

Срамно е за БФС да разиграва тази траги-комедия.Преди време Стоичков каза:Не става само с гел и татуировки,трябва и много труд!Спрете това самоизлагане,за да ви запомним като добри футболисти,а не като лоши ръководители...

Данчо и Боби са една фирма като догановата.Нещо повече те данъци не признават за България.

Моляяяяя...Петев ли.Тая плюнка ли ? Дето се остави да го съблекат вместо да смачка муцуните на олигофрените...Е пак ще го събличат,тоя път лигльовците-национали!

А вие от колко време сте начело на БФС, колко треньора сменихте и какви резултати постигнахте?! Какво е нивото на национални и клубни отбори? Май дълбаем дъното, а?! Защо нищо не казваш за твоята оставка? ОК - изгонихте сега Пенев, преди него Матеус, Стоилов, Ицо, Марков.... Какъв авторитет и име имат и колко мача са изиграли за нац. отбор Стоев и Петев, че ще ги слагате за треньори?! При първия възможен случай ще си измиете ръцете с тях! Нагляри сте цялото ръководство на БФС!

Лечков,намали тревата бе.

каква е разликата между бобито и лечето... няколко косъма, и то взети "назаем"!

След като става въпрос само за пари, то тогава назначете действащи треньори от А група за без пари. И футболисти викайте за без пари. Така само тези които милеят за Родината ще се отзоват! Явно е, че с пари няма да стане!

Най-големият виновник за корупцията в БФС е Б.Михайлов.Той назначи чичовото за треньор, за да може лесно да краде пари

Лечков да прави компания на Цв.Цв. в Централния Софийски !!!

Много си долен нали парите който е взимал Пенев сте ги давали вие

"След това Лечков уточни, че въпросните играчи са бойкотирали българския национален отбор, а не конкретно Любо Пенев." - Смятай за какви мърля*и си говорим, отрупани са с охолство и презадоволени с всякакви скъпи глезотийки и именно когато трябва да дадат това, което се изисква от тях - качествена игра и себераздаване за българския отбор - сополанковците решават, че не са получили достатъчно и всички са им виновни, и започват да саботират игра, ръководство, фенове. Ами, като не им изнася да се изнасят и да дадат път на можещи и сърцати момчета да заиграят за България и да сбъднат мечтите си, та и нашите.

Абе,Лечков,ти къде беше досега,та не взе мерки Пенев да не "прибира парите..."?И като признаваш,че си "3 пъти по-слаб...",защо не чуваме за оставка?Нагъл си,подлец си.И такъв ще си останеш.

защо изгонените Петев и Стоев, и гонещият ги Домус се занимават с националният отбор. Намирисва на пари, на много пари.