Краев оставил отлични впечатления в ”Ювентус”

Юношата на "Левски" Божидар Краев е оставил отлични впечатления по време на престоя си в "Ювентус".

Обратно в новината

Коментари - Краев оставил отлични впечатления в ”Ювентус” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вземаме го! трябва ни теляк и хигиенист

И аз да дам акъл на момчето. Момче, търси винаги испански или италиански треньори. Никога английски, холандски и френски. Имаше един англичанин, но той умря. Боби Робсън.

Акльо, Алекс Фъргюсън и Арсен Венгер са двамата треньори от последните 20+ години, които са лансирали най-много млади футболисти, като някои (например Гигс) са започнали в големия футбол при тях преди пълнолетие. Скрий се, празноглавецо!

браво,браво!!!взеха го!!!страшна новина!!!вече мога да спя спокоино...как беше-с вторият,или третият отбор...боже,боже,,,колко мака има по този свят... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да отпразнуваме голямата радос, поредния талант се готви да отпътува. За БГ първенството ще вземем някой и друг треторазреден, да попълни бройката на куците коне.

Колко е голям никой не знае. Да иде да видим колко е голям.

След Хичо Арсеналски иде Божо Ювентински. Бахти говеда, колко сте жалки. Адска превъзбуда и масови полюции на тема "новата звезда на световният футбол", последвани от синя тишина и накрая трансфер за 150К отвъд Босфора. Ех, Казан, Казаан...

Е, все някога ще родят голям талант.

Ей прасетааа, вие освен таралежи нищо друго не сте "родили". Всичко ви е взето наготово. Ама нормално - всички знаем колко жалко е да си чорбар! Цял живот на държавна хранилка - цял живот на чужда издръжка.

"Новата ера на Гонзо-Батков"!!!!!Продаваме всичко читаво ,взимаме комисионни,после взимаме на кило свободни агенти -обикновено неиграли по 2-3 сезона,НО без пари!!! Тия двамата ще загробят Левски!Язък!Затова и Херо се отказа!

Браво, момче ! Позволявам си съвет от препатил: Стой по-малко и по-далече от обора !

Ако можеш,че шап тип СТойчо Юбилеен ще вилнее дълго в синия обор! Херо се усети че позора и гаврата ще е задълго и подви опашка! На теб успех и не казвай че ИЦо те е пратил в БАРСА,а ти си се върнал на ГЕРена!?ГОлям резил!

Айде стига писахте глупости, бе журналисти!!! Божидар Краев не е юноша на "Левски", а на "Ботев" Враца и е син на легендата на врачани Бойко Краев. От Враца Хр. Стоичков го прати да учи в Барселона, и чак след това отиде в Подуене!!!

ами колкото бербатов е излязал от цска и почти всички звезди ами дано да има хляб в момчето и да се развива злобата си я запази за теб

Верно си мноо прост. Кой играч е минал през цска и не е трансвериран в реномиран Европейски клуб? Щото от лс само в Анадола ги пращат...