Дават 150 млн. паунда на Ван Гаал за трансфери

Нови 150 милиона паунда ще получи за трансфери мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Луис ван Гаал идното лято.

Обратно в новината

Коментари - Дават 150 млн. паунда на Ван Гаал за трансфери | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този репей за по-малко от един сезон ще изтрие традиции, градени повече от 20 години. Ман Юнайтед не купува звезди, а СЪЗДАВА звезди. Тоя бастун е свикнал да харчи по 5 камиона пари и да купува на кило готови играчи. Но в Английското първенство освен футболни качества, трябват и здрави топки. А това нещо се създава още от академиите на отборите, или в обиграването на футболистите още докато са по-млади и се развиват. Единственото смислено нещо, което направи реепея е да вземе Блинд. Така че вече може да си ходи и да освободи място на Клоп или Гигс А това да пуска Рууни да играе като халф толкова назад, направо нямам думи. Може скоро и вратар да го сложи

Реал Мадрид 2........

Този, ако може да трансферира и себе си най-добре. По цял мач пише и какво толкова пише като всичко се вижда от ясно по-ясно. Явно на тия пичове собствениците им е кеф да им харчат парите.

МЮ е номер едно в родината на футбола и мястото му е на върха. Ако се наложи и петократна по-голяма сума ще дадат за да бъдат галактически тим и радват своите милионни привърженици.

Тия литовски евреи , ако бяха дали толкова пари за трансфери на съра с дъвката одма ставаха вселенски шампиони

Парите във футбола вече за нищо ги нямат. Чакам да чуя кога ще дадат 100 милиона за някой.

Значи не си много в час - за Бейл минаха тази сума с бартера.

Аз и тримата ми братчеди сме навити срещу 10 милки. Тревата ще изорем - тва защита, тва халфове, тва нападатели - навсякъде сме - 4-4-4. Другите пари си ги запази, бат Гаале, вземи само нас!

Пълни глупости!

Кое, че защитата им прилича на швейцарско сирене ли?