Бербо: Въпросът не е във възрастта, а в класата

Димитър Бербатов е един от най-търсените футболисти на "монегаските" след победата над "Арсенал" и перфектното му представяне срещу "топчиите".

Обратно в новината

Коментари - Бербо: Въпросът не е във възрастта, а в класата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по неграмотен от българския фен/журналист...След като години наред не му го вадиха на Бербатов,че видите ли не победил сам на финала в Глазгоу Реал М със Зидан,в Рим Барса с Меси,последваха малоумни обвинения към най-успешния британски тренер САФ,после Берби беше пенсиониран от нашите разбирачи,а след един посредствен за него мач с Арсенал,но с отбелязан гол разбираме,че към днешна дата Меси,КР7,Диего Коща,Т.Мюлер са в краката му.Няма средно положение-или е най-слабия или най-великия.Да не говорим,че има реванш в Монако.Аре малко слезте на планетата Земя.

QMH

браво митко!тиси наж-интелигентният булгарски футболист.драж фронта! вицтор илиев *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А като не е във възрастта, а в класата, защо Бербатов отказа да играе за българският национален отбор, под предтекста че бил възрастен и трябвало да даде път на младите? Въпроса не е във възрастта, а в класата! Дори треньора му го каза тогава. Същото което той казва сега. Защо не се съгласи да играе? Треньора решава кой да извика и кой не. Бербо що се прави на треньор? Треньора избра него, избра класата т.е. да повика него в националния, защото Любо му каза че въпроса е в класата а не във възрастта, също което той си призна сега, а не се съгласи да се върне??? А сега казва същото??

Щото е възпитан. Ако искаш плюнки по всички от БФС (защото те са причината Бербатов да напусне Националния), обърни се към чичовото.

И с кого да играе в националния? С Дяков и Гаджев ли?

Ама, то има ли национален отбор!?! Да не би да говориш за частния "национален" отбор да далавераджиите Лечков и Перуков?

Интелигентен играч, умерен във всичко. Приятно впечатление и на терена и когато дава интервю. Единици са така интелигентните футболисти в България. Дай Боже повече такива, които мислят с главата, а не са само "ритнитопковци".

За съжаление Митко Бербатов е последния мохикан! Поне за следващите 50 години. Дано да греша!

"Те имат много бързи играчи, които като се втурват напред, оставят много свободни пространства". Веуикия ангуийски футбол е разгадан! Неслучайно и резултатите го показват де, въпросът обаче е, че хангличанйето като консервативни хорица се променят бааавно. Моу също е разгадан, просто тренера на другия отбор трябва хубаво да се замисли, кой защитник, резерва, лекар или някой въобще неподозиран е натоварен да вкара единствения гол в двата мача. Трудно ше ставааа, трудно, требе мисъл, а това е трудно за по-тъмните цветове ...

скапаняк,ответния мач е 2 на 4...

арсенал изпуснаха питомното...

бунак, не позна... ответния е макс 0:2, специално за тебе... кълвач

Грешки стават, някои идват на тоя свят при грешка.

Само да поправя автора на статията, че на Арсенал казват "артилеристите", а не "топчиите". Това е прозвището на Тотнъм.

777, не е хубаво да "поправяш", когато не си запознат. Прозвището на Тотнъм е "шпорите"(spurs).

Сори, признавам грешката си.

си се доста. Ако си грамотен и знаеш да четеш намери истинат в нета. Ако ен гледай редовно английски мачове и дано разбереш!

Не си прав, топчиите идва от топ, който е и на емблемата на Арсенал. Тотнам са шпорите.

Удоволствие е да се гледа Бербатов отново в ШЛ! Дано скоро има и друг българин, който да играе успешно на това ниво.