Моци се извини: Надявам се да бъда разбран

Защитникът на "Лудогорец" Козмин Моци се извини за поведението си по време на мача с "Литекс", загубен от шампионите с 0:1.

Обратно в новината

Коментари - Моци се извини: Надявам се да бъда разбран | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ако иска човек да гледа някой мач от най-силното първенство в света(българското), на кой секретен канал го дават?

Диема спорт!! Плащаш карта / около 4 лв /Домусчиев откупи правата за българското първенство и сега иска да печели !!

Десет срещи наказание така е в белите държави!Не може като си спасил една дуспа или си направил един силен мач да си правиш квото си искаш после боклук с боклук румънски!

А, теб кой те е карал да бягаш от училище, друже? Вземи да станеш грамотен и после да даваш мнение по форумите! "Дузпа" се пише със "з"! Но пък "боклук" си го написал правилно.

Пич,не следя футбола,но на Моци май му е за първи път някакъв гаф.Виж БалотРелито се осра от гафове и за мен е пълно недоразумение колкото и добър да е ! А и веднага мога да ти изброя поне 20 добри колкото него !

Моци е пълна гега,нещо си е повярвал,че е футболист,ама е пълна дупка,не напразно емблематичния некадърник Балотери един от малкото си голове след подарък на тоя въздухар,цял сезон грешки,грешки,добре че съдиите го покриват тоя бездарник.

Moци е велик, няма нужда да се извинява ... на всеки футболист е позволено да покаже просташко поведение тъй като то е неразделна част от душевността и бита на всеки футболист колкото и да го прикрива.