Линдзи Вон критикува Супер - Г в Банско

Линдзи Вон отправи сериозни критики към Международна ски федерация, чийто представители в Банско позволиха няколко старта при гъста мъгла и намалена видимост.

Обратно в новината

Коментари - Линдзи Вон критикува Супер - Г в Банско | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Травмата много и пречи, всъщност травмата вече е в главата. Като малък коляното ми се размести един път и оттогава все ми е в главата да не се случи пак. Линдзи никога няма да достигне нивото си отпреди заради това. Иначе е глупаво да се оправдава, защото и без мъгла на писти, които харесва резултатите са пак същите. Както са казали хората, слънцето грее еднакво за всички.

Всички анонимници станахме големи специалисти на тема ски. От вас колко хора следят всеки старт от световната купа? Сигурно никой, ама като трябвца да се коментира сме първи.

Абе то на калпавата подводница водораслите и пречат:))))

Напълно я подкрепям.

известна е приказката за лисичката и грозденцето, както и факта, че нищо не е вечно, просто "хубавицата" е в друга форма и в никакъв случай не в скиорска......честито...

Няма никакво значение как е преминало състезанието! ВАЖНОТО е,че смешниците от FIBank са напълнили сметките си....За тях е важно не само да има втори, трети даже пети лифт! Обаче всички сме свидетели на промяната в климата и скоро там ще се карат тревни ски...След нас и потоп! Айде честито!

Сещам се за поговорката: НА КРИВА РАКЕТА - КОСМОСА Й ПРЕЧИ.

ако не го беше казала Вон, а някое рускинче щяхте да се скъсате да пишете колко е права....

Пролича си липсата на втори лифт и трети лифт:)

Интересно защо няма коментари под статията за победата на Фенингер (хубаво маце, говори малко на диалект, ама простено и е)? Тя пък се чувствала много щастлива от двете си победи пред тази прекрасна публика. И не с оплаква от нищо.

Роска, ти ли си ?

Не, аз се казвам Христо. Та каква ти беше мисълта?

Защото българите са негативни и се кефят да им е гадно.

Линдзито е вече аут, бита карта. След падането и операциите, колкото и да се мъчи не може да стигне до нивото си отпреди. А иначе снегът, мъглата и слънцето са еднакви за всички. Сега шампионките са Мазе и Фенингер. Това е.

тя не критикува състезанието в Банско, а международната ски федерация, пак нагнетявате напрежение без всякакъв смисъл, Дир!!!!

Менте "курорт", менте организация, менте държава, менте "еколози", ментаци и ние. Само мафиотите ни не са менте. Събрали се мутрафонкьовците и решили писта да си направят, апартаментчета на зелено да продават, курортно селище да сътворят. И след 15 години световни по супер Г да правят... Смешници. Та жената мож и да си е права.

ама тя не критикува курорта и мутрите. Чукча писател, не читател.

Чети бе !

Абе то чета,чета, ама нали трябва и да го разбера!!!

В бг може да се организира нещо което да е що горе добре на регионално ниви (Македония, Албания, Косово) но нещо повече от това....айде да не ставаме за смях на хората по света! както с апартамента подарен на Линдзи, който тя така и не е пожелала да види...Булгаристан му викат! хехехе :))))

На калпав.....вълната му пречи! Другите как караха? Защо Фенингер не се оплаква? Защото е кадърна! А тази да си гледа негъра!!!!!

Булгар-булгар

Типично булгаристански манталитет......

А ти си майстор на плюенето. Спри се бе тъпако.

Да бе, тези от ФИС и организаторите защо не прогониха мъглата? Некадърници и мързеливци. Поне да бяха спели снеговалежа. Направо нямам думи! Подкараха с пръчки момичетата да се пускат. Нетърпимо.

Нещо май не разбираш. Вон казва, че е трябвало да го отменят, а не да си правят експерименти със състезателите само и само да се състои събитието и на публимата да й е кеф.

Сигурно си вътрешния глас на Линдзи. По-добе от нея знаеш, какво е искала да каже. Аз само чета това, което е казала.