Стойчо към феновете на ЦСКА: Свалям ви шапка

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов излезе с обръщение до привържениците на отбора.

Обратно в новината

Коментари - Стойчо към феновете на ЦСКА: Свалям ви шапка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стойчо,докога със селянията, като се наакаш да четкаш феновете бе братче? Да им благодариш е едно,но да им свалиш шапка когато чупят огради,хвърлят предмети и пиратки по терена е подстрекателство.Какъв ли възторг би те обхванал ако бяха нахлули да набият противника, от който отбора ти падна ?

Правилно! Омръзна ни да си сваляш гащите - дойде време да си свалиш шапката, че да ти е по-лесно .....

Сега Локо все едно дрънна и Ливерпул, и Барса, и Байерн ит.н. на куп! Нали отреска вчера билия ги някога миналия век Чорбаспор в Илиянци. Плоският трябваше да пусне в игра оня шашнатия от много ръждясали купи индиец. Белким успее да вкара...

Абе квото и да плюете, аз не мога да забравя как бихме Ливърпул!

Чичо Веско, кой набор си?

И Байерн , и Нотингам , и Барса ...

Стоичо в основният ти състав са 9 некъдърни чужденци ти ;Томов и тези измет от чужденци в името на ЦСКА трябва да си отидите от армията.

Ало, журналятаа, престанете да ни навирате в очите този нагъл и нелицеприятен мангалоиден тип, че ни разваляте празничната вечер, бее ! ! ! Като стана дума, същото и за пъпчивия измамник Лупи. моля ви се .........

Защо и след тези думи на Стойчо трябва да има злъч. Наистина феновете на ЦСКА са страхотни. Нека не плюем поне днес 3ти март

Ако беше 5-ти май, нямаше да будиш смях и подигравка за изказването си. Днес е Национален празник на България, а не на БКП и Милко Балев!!!!!!!!!!

Армейци, готов съм и сви.ки да ви правя, само да мога да си лапам четирицифрената заплата до края на сезона. И вие знаете и аз също знам. Че шампиони ще станем на кукуво лято, ама дайте заедно да плюем по всичко и всички. Прекланям се пред вас с силно изнесени джуки напред и ви моля да издавате маймунски звуци и да псувате Думусчиев и Лудугорец, защото те са богати и имат класа, а ние имаме минало. А, моналото ни беше лесно. Който ни биеше, го разсформировахме, даже половината отбор отиваше запас. За да не се допускаха грешки, даже преди мач с нас вземахме по няколко играча на противника, пак запас. Да си е.е и миналото. Страшни сме, силни сме, ама само на приказки.

ПЕТЦИФРЕНА заплата...Клоунът лапа около 40 бона на месец...

Попромениха се нещата. Остана им само миналото. Много биха се срамували от него, защото тоя отбор е заченат от САТАНАТА, т.е. Репресивния комунистически апарат, ама те се гордеят с него. И за титлите ви знаеме колко са истински. Ама радвайте се. Вие си живейте в миналото, а ние ще живеем в насоящето и ще надграждаме за бъдещето. Поне още пет години ще сме шампиони, без д трябва фа се разпорежда Милко Балев. Държите все едно сте абонирани за първото място, а от 1990 г., до сега в това по другото време колко титли за 25 г., имате. Черепа, гърнетете, сега и тоя където ви е президент, барабар с Манджуков сигурно не са олигарси или нещо бъркам. Всички до един вдигнаха ръце от вас или ще вдигнат. То в кочина какво можеш да видиш освен свине. Трябва пред вас да си признаете, че за нищо не ставате. Иначе ме боли, даже много ме боли за вас и за Стойчо, ама съм колтурен и няма да ви кажа какво ме бпли.

ПАК ШЕ ПАДАТЕ... асно, разбрахмебе.

zeddd

Стайчо става мега смешен, спокойно може да мине за клоун от цирка. Щом някой успее да бие ЦСКА, значи е купен. Няма начин противник на цска да излиза за победа, няма! Всички трябва да си вкарват поне по един автогол, ако не, то има нещо гнило. Винаги някой друг е виновен, но не и той самия. Преди време беше Левски, но сега като са на няколко места зад тях трябва да е някой друг - БФС, съдиите, терена, Домусчиев и Лудогорец... Всички те са виновни, когато ЦСКА не успее да победи, пък ако ще и дузпа да са изпуснали - някой друг е виновен!