Инджов и Манджуков се отказаха от ЦСКА

Дългоочакваната сделка за смяна на собствеността на ЦСКА пропадна.

Обратно в новината

Коментари - Инджов и Манджуков се отказаха от ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още като каза, че не познава Стойчо ми стана ясно що за цесекар е този - че защо не попита за него някой от синята "лавина" те ще го помнят до следващия си юбилей!

Каква по блага вест от тази на този свят християнски празник!!!

Инджов и Манджуков са хора на Левски! За всичко са виновни от Герена! Включително и за падането на немския самолит във френските Алпи! Да ги заклеймим!

Как седмите ще станат шести ! :)

Както вече казах, всичко, до което се е докоснал Лупи е изгоряло. Припомнете си и подвизите му на политическото поприще и Кремиковските му такива и т.н. Истината е, че след като са видяли финансовото състояние на клуба и къде са отивали да момента основно парите, хората са преценили, че не са те баламурниците, които ще пълнят гушата на Томов и обкръжението му. Сигурен съм, че ако се разкарат Лупи и неговите хора от клуба, то финансовото състояние на клуба ще се подобри.

Разходи за заплати в ЦСКА - 17 чужденци - по 10-15 000 евро заплата = около 200 000 евро = 400 хиляди лева Стойчо + Синче = 50 000 лева Български играчи в отбора - предимно дълбоки резерви (+ треньори без Стойчо)- 100 000 лева Администрация подръжка медикаменти и др - 50 000 лева Лагер в Анталия 40 дни пълен пансион за 30 души + такси за терени контроли и др. - 200 000 лева -Приходи в цСКА Входни билети 5000 души на домакински мач ( не на всеки мач + половината не плащат билет) х 5 лева = 25000 лева по 2 мача в месец = 50000 лева ТV права - 50 000 лева Спонсори реклами и др - 100 000 лева на месец Общо разходи на месец - около 1 млн. лева Общо приходи на месец около 300 000 лева за 12 месеца това прави около 10 млн. лева загуби. Кой ще се навие да налива такива пари без никаква възвръщаемост

Ми лупито колко лапа... той нямаше да стой там ако няма за папане :)

Пак ще придобият акциите, но показват на Сашетата, че не трябва да имат каквато и да било претенция, ама каквато и да било, иначе ще бъдат линчувани... Левскар съм, но без ЦСКА няма да е интересно.

"Футболягите" да върнат парите.

ЦСКА фалира и изчезва като самолет над Алпите а кой идва на шестото място ,разбира се седмия ,а кой е седмия ............ ооо кеф в селската баня голям кеф

Милко Балев и Цола Драгойчева вече ги няма, драги хрантутници! През последните 25 години само конспирациите vs. ЦУРА са ви в кухите тикви!

Стига бе,на Сашо апашо му нямат доверие...тези добре ли са! Сашката каквото и да ми дава няма да го взема защото със сигурност е схема!

това го знаят почти всички, може би... почти никои не би му дал пари, даже назаем - може би защото повечето нямаме толкова... въпроса е - тези "инвеститори" са знаели всичко това още в началото, дали са дотук "немалко" - каква е била целта? ясно - далавера... кои човек с пари би се отказал от далавера?!?

Вчера гледах интервю с някакъв от управата на ЦСКА който твърдеше, че Инджов още преди 2 седмици се е запознал с финансовото състояние на клуба. Той Лупи си е пословичен лъжец, явно и обкръжението му е такова. А си мисля и за още един вариант - да са видели истината, но тя да се е оказала толкова страшна, че да ги откаже.

Амин...

Някакво дежавю получавам..... Този път, не го замеряйте с бутилки мин. вода, а с нещо по-сериозно! Като Левскар ми идва да му изшия един, незнам вие как го търпите! Батков поне нещо направи през годинити, но и той си е за гонене...

Лупиии отново ще открадне, излъже и после дръжте му петите

петите - да се чете: макарите...

Томов си е престъпник и си е за затвора. Даже малко му е. Естествено , че ще се махнат.