Отговорът на ЦСКА: Инджов и Манджуков лъжат

ЦСКА не закъсня с отговора на декларацията на акционерите в клуба Юлиан Инджов и Петър Манджуков.

Обратно в новината

Коментари - Отговорът на ЦСКА: Инджов и Манджуков лъжат | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ТиТАНИте не можаха да го ликвидират ама Лупи натрупа голям опит в кремиковци...

Там, където пипне ЛУПИ, остава пълна разруха. ЦСКА отдавна е играчка в ръцете на всякава измет, наричаща се "Собственик".

Лупи си изгърмя и последните куршуми. Ако някой се съгласи от тук нататък да "помага" на клуба, значи е пълен глупак. Видя се, че Томов иска само да източва, без да дава и лев за клуба.

Лупи означава вълк в човешка кожа.

Лупи е истински лъжец и крадец. Друг въпрос е, че "лицата" съвсем оаха пейзажа, като започнаха ежедневно да подвикват хоп-хоп, без да скачат. Абе скапана, лупендеска история. Догодина щяхме да сме обратно в А-група, а не тая мъка и постоянни интубации.

Те може и да лъжат ама от Лупи по-голям лъжец няма.

Аман от Лупи.Фалира и разпродаде Кремиковци.Използва парите на ЦСКА да се откупи от съда и го фалира.Докога!!!!

...отказали да помогнат на ЦСКА. Значи Лупи ще лапа, а другите ще помагат. И интересно как всички други лъжат само Лупи не.

с ко се е зафанал Лупито все го е изцуцал и фалирал :) как изобщо не го окошариха това тюфлече

Коментара може да ми скриете, но любимия ви Лупи няма да можете. Защото и вашия жалък сайт го величаеше и го изкарваше спасител.

Е това се казва бизнес-кариера при г-н Томов-довчера главни акционери и спасители,днес Лицата,все едно кварталният милиционер пише за местния джебчия,колко натъжаващо,а очите му едни сини,честни

кой се е хванал с Лупи добро не е видял. и какво се оказа сега, когато Манджуков наливаше беше добър, а сега е лъжец. храни куче да те лае, ей това е Лупи.

Няма време. А с това, че се изпокарват, определено не помагат на клуба.

Като какъв се явява Томов в ЦеКа, след като обръщението му е към ЛИЦАТА П.Манджуков и Ю.Инджов?... Да не би да е г.з?... :::)))

НЕ ПОЗНАВАМ КРАДЕЦ,КОЙТО ДА НЕ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП-БСП-Д.С. И ПРОЧИЕ!

Всички лъжат, само лупи не мой такива работи да прай!

И кой е подписал този пакет със 7% лихва, да не би да не е Томов. И да не би томов да е дал 1 лев свои пари за ЦСКА, или е бил на заплата в ЦСКА получавана от парите на Манджуков + % от трансферите и комисионни от заплатите на 17те чужденци в ЦСКА

Господ гледа мача с Ботев. Дано не сме заено във В група

Аз пък нямам нищо против Левски и ЦСКА да играят във В група. Тогава мога отново да тръгна на мачове.

Крадеца вика "дръжте крадеца". Хората не лъжат, а просто не искат да кажат истината за това къде отиват парита на клуба. Хората просто не искат да дадат едни пари, които Томов и обкръжението му да откраднат. Защото всичко с което Томов се е захванал е съсипано, източено, окрадено и ликвидирано. Този човек много отдавна трябваше да е в затвора, но като не сме държава ...

Познавам Юлиян като читав човек. Не е от тези, които лъжат. Лъжите са у друг, които отдавна трябваше да е в затвора.