Томов: Не съм богат, ходил съм с 5 лв. в джоба

"Не съм 'чичко-паричко', имало е случаи по седмица ходя с по 5 лева в джоба, за да донеса пари тук", призна главният акционер на ЦСКА Александър Томов.

Обратно в новината

Коментари - Томов: Не съм богат, ходил съм с 5 лв. в джоба | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

томов никъде никога не плаща. За това си ходи с 5лв. и му стигат за цяла седмица.

Ходи с 5 лева защото другите са му на карта.Всяка или почти всяка вечер вечеря в Къмпински и как ли си плаща сметките?

то там е евтино с пет лева ще се наядеш и бакшиш ще има

Насълзих се ;о((

И аз съм ходил с пет лева в джоба. За разлика от Лупи, аз нямам милиони...

Томов успива публиката с най евтини популистки лигавения и манипулации.Той не бил богат.Е нали това иска да знае Инджов, кой е собственик на "Лира инвестмънт",която представляваш.Като не си богат защо си играеш със скъпи играчки и си го мериш с най богатите хора?

Акционерите на ЦСКА призоваха: Да съберете парите за лиценза!

Аз пък съм ходил с няколко дебитни карти в джоба, дори не са пари, какво излиза? Лупи само иска да смуче.

Не го ли е срам този лъжец? Спомням си че още през 1990та трябваше да влезне в затвора!!! Типичен комунист крадец и лъжец!!!

Томов лъже. Манджуков и Инджов се усетиха, че иска да ги прекара и сега Лупи е много ядосан. Не можа да им гепи 2 мил. както беше намислил.

ЦСКА е бил винаги част от разни схеми с участието на политици от най високо ниво.Клуба се е търгувал за сделки свързани със столицата,"бонус" /условие/,при продажбата на Кремиковци,Даване пак така заедно с боклука на София и последно,връщане на Томов и оттегляне претенциите на клуба от 2008 г. към него.Е как и накъде да върви тоя клуб,освен по стъпките на държавата.

направо да го съжалиш!крадец!!!

КАКТО БИ КАЗАЛ АНТОН РАДИЧЕВ: "НАПРАВО МИ СЕ КЪСА СЪРЦЕТО"

Братя Българи! Защо търпим тия подигравки! Тоя и Батков са станали подлоги на Домуса. Ще закрият и ЦСКА и Левски мамка им продажна. Такова нещо не е било. Срам и позор. Да взимаме футбола в наши ръце докато не е съвсем късно и съд за продажниците! Трябва ред в тази държава!

Сестро,не търси под вола теле.Никой не е виновен отвън, за хала на ЦСКА и Левски.Домусчиев им показа как трябва да се дава и управлява клуб и това ги дискредитира.Мисленето на такива като теб помага на лапачите и отблъсква спонсорите от Левски и ЦСКА.

Как трябва да се управлява: 1. Приватизираш няколко предпприята. 2. Плащаш на бачкаторите в тях по 250 лв. 3. С печалбата накупуваш кило мургави футбалери. 4. Оставяш ги две години да се научат да ритат 5. Естествено сравнително посредствените чуждоземци научават кой, къде е по терена и на фона на останалите български отбори сменящи футболистите си на всеки полусезон изпъкват.

Сега пък Домусчиев ви крив. :)) леле леле

От комунистите по-големи лъжци няма. Тоя е добър пример.

Айде стига глупости! За балъци ли ни взимаш Лупи!

ПЛАЧЕ МИ СЕ ЗА ЦСКА , ОТ 55 ГОДИНИ СЪМ ЧЕРВЕН , ЗАЩО ТОЗИ ПЛАЗМОДИЙ ..... ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ ЗА ВТОРИ ПЪТ Е ТАМ , КОЙ ГО ПРАЩА , КОЙ ГО ПОСРЕЩА , ЗАЩООООООО..... И АКО МАЛКО СЕ ЗАМИСЛИТЕ , КАКВАТО НИ Е ЛЮТЕНИЦАТА , МЛЯКОТО И КАКВО ЛИ НЕ , ТОВА Е И ФУТБОЛА . НАЙ - ВАЖНО В ЖИВОТА НА БЪЛГАРИНА Е ДА ГЛАСУВА ЗА МАГИСТРАЛИ , МОЖЕ ДА МИСЛИТЕ ДОРИ И ЛЕГНАЛИ , УСПЕХ

УЧУДВАЩО Е, КАК ТОЗИ ДРЕБЕН ХИТРЕЦ ТОЛКОВА ВРЕМЕ РАЗИГРАВА СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, ВЛАСТИ!!!!!!! ЯВНО ИЛИ МОСКОВСКАТА ШКОЛА "ИМЕНИ ДЗЕРЖИНСКАВА" Е НЕЗАМЕНИМА СЪЗДАТЕЛКА НА КАГЕБИСТИ, ИЛИ НИЕ СМЕ АБСОЛЮТНИ НЕГРАМОТНИЦИ!!

Или и двете

тоз уродлив продукт на комунизЪма направо ще ни разплаче от умиление!

Не знам за вас, аз съм вчепетлен. Днешното трябва да бъде тиражирано като документален филм! Какво ми хвалят оня филм за уолстрийтския вълк. Лупи го разкова! Лупи е истински! Лупи е легенда!

Ти ли бе, мършо нямаш пари. Вече 2 пъти те засичам да летиш до Виена в първа класа.

Батка,аз не летя с мой пари,летя с квото съм набарал от клубните пари !

Няма отърване от тия комунистически гниди Глупи и Борат...и покрай тях едни други Сашета,Иво Тоневци и всякакви герберастки/комунистически боклуци.Аре да почваме на чисто от Б окръжна,че ми писна

Жал ми е не толкова за отбора на ЦСКА,колкото за истинските му фенове ! / не,че ние сме цъфнали ! / . Май най-хубаво щеше да е спорта да не е комерсиален ... ,но няма как ,за съжаление

Гадна , комунистическа муцуна...по рождение с инстинкт на хиена и лешояд взети заедно.Това е С.Т.Но за всичко са виновни пуделчетата на ЦСКА и Левски,които се наричат фенове.!Отдавна трябваше да им начупят кратуните на Томов и Батков!

Всъщност си много прав - Левски и ЦСКА си заслужават Батков и Томов, както и българския народ боко тиквата.

Сашеее, много си прост Саше. Превърнахме се в клуб на Сашетата. Не ме интересуват нито Манджуков, нито Инджов. Пожелавам и успех в живота. Ти ме интересуваш. Нали ти ги доведе тия така наречени фамилии в ЦСКА. Нали ти ги представи като спасителите на клуба и на всякъде тръбеше, че с тях бъдещето на клуба е розово. Нали бяхте лочни приятели. Нали дъртия Манджуков като излезе и разказа някои нелицеприятни неща от кухнята, лично ти декларира, че синът му остава и заедно с тоя другия сте едно цяло. Това се нарича грешно решение. Въобще, подхода ти е абсолютно грешен. Никога няма да спасиш отбора и никога нямабда дойде инвеститор който да ти купи акциите. Вервай ми. Ако нещата бяха толкова листи и прозрачни, Гришата преди тебе щеше да се наеме и да свърши работа. Да, ама не са и затова с тая задача трябваше да се нагърби апаш и лъжец като тебе. Такъв дето да успива агитката, да дава луди пари за треньори, като че играеме в групите на шампионската лига, да ипотекира всичко що може и да се вижда като спасител. Истината обаче е друга. Затова няма одит, затова сметките се разминават, затова сега пак феновете ще излязат виновни, защото не могат да съберат милион. Ами те хората при Крум Савов ясно показаха и то с документи, какви зулуми въртите, колкото и нелицеприятно да е за клуба. Това беше една предизвестена смърт, която се отложи с две години, но така или иначе, ще се случи. Жалко, жалко защото от самото начало, не ти беше човека за този клуб. След толкова много празни приказки и обещания давани от тебе, сега сме в по лошо положение отколкото преди две години.

ходи с по 5 лв за да има с какво да си трие насрания г*з ... Да каже с колко кредитни карти ходи ?

ЧЕСТИТО, АБДАЛИ РОЗОВИ. МИСЛЕХ ГО ЗА ИЗМАМНИК, А ТОЙ ПРОСТО ЛУД. ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ ЗА ТИХАТА ЛУДОСТ ?? ВЕЧЕ СИ ИМАТЕ И ЛИЦЕ - ГРОЗНО, ПЪПЧИВО И С УВИСНАЛА ЧЕЛЮСТ. СЛЕД ДНЕС ЦИРКА В Ц У Ц К А НЯМА ДА СВЪРШВА .......

Вервайте ми, аз съм свидетел на това. Томов ходеше един месец с 5 лв, за да може да ги запомни как изглеждат, защото когато получаваше над 30000лв заплата в Кремиковци дал на портиера 100лв, че му отворил вратата на таксито.

Че що не го питаха веднага как изглеждат едни 5 лева,не може и цвета да им посочи

Ами, Лупчо е един голям несретник тогава и не му е мястото да е собственик на отбор като ЦуЦка. А на всичко отгоре държи сметка на Домуса как да се оправя...

Ходил си с 5лв в джоба когато си бил на 5 годинки. Стига си се правил на мъченик.

Баси,горкия Лупи ... Само с банкноти от 50 нагоре ... и то в евро !