Боби Михайлов: Ще е трагично без ”Левски” и ЦСКА

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов присъства на пресконференцията след заседанието на Изпълкома на БФС.

Обратно в новината

Коментари - Боби Михайлов: Ще е трагично без ”Левски” и ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да е трагедия за българският футбол . И така си отпадат още първият кръг, че с тях ще е още по зле . Като ги няма България събира по-вече точки . Трагедията е за болните глави на управляващите че по малко парички ще влязат в джобовете им

то и с тях e трагично....стегни се бобu

Ще е трагедия ако Перуката остане на поста си.

Кво направи за толкова години да върне феновете по стадионите?

да и ние така мислим, че си цар на българската футболна трагедия, няма по-добър от тебе

Не се вълнувам от футбол, хеле пък български. Обаче не можах да се стърпя да не отворя статията заради снимката на това нелепо изглеждащо деде с ьбсолютно неуместно черно кече на главата.

Бориславе,бориславе-ти с твоето некадърно управление предрещи съдбата на така наре4ените грандове(но само в България).Мнооооооооооого корупция има в България в тпва 4исло и във футбола.Никой не искал ЦСКА и Левски да са извън висшата лига.Какво се правиш на ударен с мокър парцал.А какво ще кажеш за Домуса(т.е.Свинар преведено от турски) който направи вси4ко долно и подло двата гранда да са на това диридже.Но след време вси4ко ще си дойде на мястото и това отбор4е Рязангорец (Лудогорец) ще отиде в девета глуха и никои няма и да 4уе ве4е за него ,а домус4ето в едно приятно заведение където ще гледа света на квадра4ета.

100% съм съгласен!!!Да е ясно, не само с +четата!

Ама ти май наистина сериозно си мислиш, че двата т.нар. "гранда" са на това дередже заради някой друг отбор. Лудогорец гради марка, докато сини ичервени си мислят, че само старата слава ще ги топли. Футболът е вече бизнес и трябва да се играе по определени правила иначе фалираш. С много големи отбори в Европа това се е случвало, некадърно управление и айде отначало.