Хванаха с допинг държавния ни шампион в спринта

Георги Георгиев–Джопето, който спечели титлата на 60 метра на Националния шампионат за мъже и жени в зала през февруари, е дал положителна допинг проба.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха с допинг държавния ни шампион в спринта | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако съм спортист, ще играя fair play! Ако някой по-горен ,вмирисващ се от главата по отношение на нарушенията, най-вероятно ми нареди да взимам разни глупости, ще му разбия чинето!

Най-много ме радва пълният член в заглавието. Така някакси по-тържествено звучи!

Сега охраненият министър на спорта да излезе и каже, че пак Иван Абаджиев е виновен. Треньорите са взели пример от него и го прилагат в леката атлетика. Язък за момчето!

Всички елитни професионални спортисти вземат забранени стимуланти, разликата при едни, е че вземат препарати, които много бързо се абсорбират от организам (т.н. бързо се изчистват), а други вземат препарати, които остават по-дълго време следи в организма. Другият вариант да имаш силно лоби и спонсор, които да плащат на допинг ченгетата. Абе ако искат да те хванат....винаги могат да те хванат. Така че малшанс за Джопето.

те хората, любители на спорта зобят стероиди и хормони, а какво остава за профи спортистите .... ?!?

Ами крайно време е всички да започнат да ги проверяват не само тези на международно ниво.Нали претендираме за чесност.А и лабораторията за да вземе лиценз сега ще се скъса да проверява.

Стига бе, лекоатлетите, колоездачите и щангистите не се зобат, това е провокацив

Плувците също !!!!

Всичко ни е менте.Май спортистите водят класацийте.

Те да се научат не само как се взема, а и как/ колко време се чисти от организма. Всички ползват, но само нашите почнаха да гърмят.

Май са чули за допинг теста