Украинец поема част от издръжката на ЦСКА

Украински милионер може да поеме част от издръжката на ЦСКА от лятото, като ще даде яснота за намеренията си до края на месец май, пише "Тема Спорт".

Обратно в новината

Коментари - Украинец поема част от издръжката на ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При Лупи беха азиатци при сегашните пъл украинци. И накрая да не се окаже, че и Лупи и тия са поставени на трето лице. С една дума: боклуци. А за 100йчо: евала за 6 от 6 над говедата, ама това ме не топли. Искам 32ра и 100йчо я прецака 3 сезона подред! 3! С една дума за треньори и ръководство: боклуци!

VIPER

На българските "грандове" им трябва милиардер , а не милионер. Милионерът ще фалира :)

Манджучетата получиха партийно поръчение да помагат на цецка .

И тоя почна с лакардиите. Сашо апашо ни води богаташи от Индия, Англия, та дори и от ХонКонг. Най интересен беше оня циганин от Индия, като дойде на Армията с още триисетина циганета от семействовто. Ложата не можа да ги побере. После тоя от Англия. Той пък не знаеше къде се намира. Щял да помага, щял да ни прави шампиони, имал страхотен бизнес, няколко дюкянчета за пури в Лондон. Да си е,е майката и великия бизнес. После Ствън Ло. Взеча на Краси Гергов поляните в Равно поле, взема без пари и един имот на воеените и тръгна да лъже хората от селото, да му подарят едва ли не имотите си. Щото щял да строи и да отваря работни места. Да, ама шопите лесно се нелъжат. Теглиха му една майна и той си тръгна като насран. Сега украински бизнесмен. Абе имаме още обица от един украинец, сума ти време му се изплащаха и на него пари. Ясно е, че нищо няма да стане, ами още няколко месеца ходене по мъките.

Ние си чешем езиците, ама дали е така, не се знае. Журналята видяли някой си рускоговорящ и веднага написаха сценарий. Не вярвам вече на нищо написано, каквото има да става ще става, тогава ще анализираме.

От Майдана ли е или от майната си в Украйна,че той и Лупи се снимаше с едни мастити...пък после се оказа че били с мастии.Ама то нашата мастия какво да ти домъкне?

Ами може и да си прав,Украйна има повече олигарси от Русия, но ако е примерно Ринат Ахметов,защо не

ЦСКА прави най големия си финансов удар за години напред !Украинците имат голяма сметка да си влагат парите у нас поради лошия финансов климат в Украйна! Ако това се случи ЦСКА след сезон два влиза в шампионска лига ! Познавам лично Манджукови и знам че са много свестни хора! На светлинни години са пред Домусчиев!!!!

Дрън, дрън, та пляс!!! Гладна кокошка ...........!!! Да не стане като с Митал???

Боби,глупав мъж си.Орташката работа не е работа .Събирането на пари от тоя и оня за издръжка до нищо не води освен вечна криза и кърпежи за момента.Става въпрос за 40 000 000 лева,които трябва да се платят освен тази издръжка.Тези пари плюс за класни футболисти които да класират отбора в ШЛ ,че и да печелят и заплатите през това време на целия клуб е химера някой да ги даде пък било то и двама трима .Домусчиев си е достатъчен за титлата и да печели по 30-40 милиона годишно за отбора си.Това,че на теб и такива като теб ви вади очите и го лаете му е на оная работа.Краткия път за ЦСКА е фалит и след три-четири години да се бори за нещо.Не сте по велики от Ювентос.Това че в България ви минават тарикатлъците и обидите към проспериращите хора не носи нищо полезно за клуба ви.

Украйна цъфнала та вързала та до чорбата допряла. Те нямат пари да се усмихнат..

ххахаа щом украинец ги поема ясна е работата :)

Ако не беше жалко щеше да е много смешно

защо реши, че украинския милионер си стои в украина... цска може да го направи милионер - ако е милиaрдер...