Венци Стефанов: Шестиците трябва да отпаднат

Президентът на "Славия" Венцислав Стефанов смята, че разделянето на А група на две шестици трябва да отпадне.

Обратно в новината

Коментари - Венци Стефанов: Шестиците трябва да отпаднат | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ги спрат на никой няма да липсват ! Прекрасно е че няма да има " дерби " Левски - ЦСКА , няма да има изпочупени автобуси , пребити деца , затворени улици и др. простотии !

Преди Венци Стефанов и другите ръководители се оплакваха че 16 отбора били много. Направиха ги 14 и пак не ставаше. Сега с тази формула пак критики. Тази обаче е най-добрата и трябва да остане поне няколко сезона. Във втората шестица отборите се борят за запазване на статута си на отбор в А група, което си е достатъчна интрига. Това че тази година не е интересно не значи, че другата няма да има борба и интрига.

И според мен трябва да отпаднат и да се замени с А група от 8 отбора 4 играят в Европа и 4 отпадат. Така всеки има за какво да играе!

Естествено, иначе с кого ще си прави ТОТО-то?

Много е прав.Трябва да се играе за нещо. А това нещо е публиката На мачовете се събират по 200 ..300 души. Футбола е за публиката....

Второ предложение: направете А група 8 отбора. Така ще има по 2 домакинства и по 2 гостувания. 6-иците ще отпаднат, пак по два отбора ще отпадат и всеки ще играе по скоро за първите 3 - 4 места а не за отцеляване. При текущата ситуация ако отпаднат шестиците всеки отбор след 7-мо място пак не играе за нищо само може да продава мачове на отбори които играят за нещо.

zeddd

Да бе, що не ги направим 4 отбора? Така всеки ще играе за медал, а?

По добре отколкото да гледаме 12-тия срещу първия или втория в класирането в предпоследния кръг. Мача е ясен още преди да е започнал интригата е само головата разлика. Ако сте истински привърженици едва ли ви се гледа подобна продукция

Направете да отпадат 4 отбора и ще играят за отцеляване. А преди да се раздели първенството на две шестици ще имат по голям стимул да попаднат в първата. Ще стане по атрактивно и интересно за зрителите но дали ще имате интерес?

Прав е човека. Играят зя нищо - никои не им дава пари.

Ами за нищо играят , ти за какво искаш да играят?! Красавец. Все трябва да имате угода г-н Стефанов. Хубаво беше когато продавахте мачове и побутвахте този който цака , сега като няма е кофти...

"никаквите" отбори... винаги играят за нищо (преди всичко "славия")

Правилно! При втората шестица липсва интригата, играе се за нищо.