Кирил Домусчиев търси помощ за ”Левски” и ЦСКА

Босът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев направи интересно разкритие, a то е, че се опитва да помогне на закъсалите грандове "Левски" и ЦСКА.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Домусчиев търси помощ за ”Левски” и ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Червеното мафиотче Кирчо затвори телевизорите за нормалните любители на футбола в Бг.То бива лакомия , но чак пък толкова...?Е може и да има няколко откачалника , които да плащат допълнително , за да гледат Бг мачове ,но са мнооого , много малко.Лично аз и 1 лев няма да платя след като знам,че ще отиде в неговия джоб.Ето това е помощта на Кирчо Домусчиев за Бг футбола и футболните запалянковци в Бг - да не могат да гледат българското първенство!Затова съм му измислил това име Киро Лакомията.

Те и тези са за скраб.Като теглят големи разходи за ремонт и не са рентабилни естествено че се режат.Друг е въпроса колко нови са пуснати на вода.Но и това си е негова работа.Виж да забърква политиците във футбола не му е работа.ЦСКА е политически създаден отбор и затова трябва да се пречисти,като започне от нулата, но Домусчиев все пак е цесекар .

Защо не помогне държавата и на Спартак Варна.Какво значение има да се крепи един слаб ЦСКА или Левски,който обича да гледа футбол ще гледа и без тях.Какво да му гледам на ЦСКА цяла година само задалаверите в клуба на Апаша и Стойчо пишехте и говорехте.Какво да помагате на Левски, като Батков прие отбора от Чорни в добро финансово състояние и сега бил на червено.Като не инвестираш в правилните хора и играчи в един клуб,ще губиш.Защо Домусчиев печели,не че е супер отбор.

С какво помага на Левски? С това, че не иска да остане съвсем на сухо с телевизионните права, като само шепа селяни му гледат мачовете от едно от най-идиотските първенство в Европа.

Няма спасение за тези бездни!! Дори да има, ще са добре 3-4 месеца и после пак ще закъсат. Не е срамно да почнат отначало и да станат пак големи грандове

Няма решние, защото Лупи вместо да влезе в затвора за ограбването на Кремикошци и ЦСКА, той стана собсвеник на ЦСКА. Докто всякакви мошенници се правят на менажери и се занимават само с далавери, футбол в БГ няма да има.

НЕ КРИИТЕ,ЧЕ КИРО Е КРАДЕЦ НА ПРЕХОДА ТОЙ БИЛ МЕНАДЖЕР ТОЙ Е КРАДЕЦ ОТ ЛОВЕЧ ЗАВОДА БАЛКАН А ПОСЛЕ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И USA го направиха ГЕЛОСАН

И какво като закриете Левски и ЦСКА, ще гледаме чуждите първенства!

Кирчо, не се напъвай ! За сега, достатъчно е да си плащаш на Марек, Перник и Перуката. Така в А гпупа скоро ще играете ти, Боби, Лечков, Гигов, Гришата, Венци и жените ви. А стадионите стават за чудесни оранжерии.

Да спечелиш пари и да управляваш пари са две различни неща! ЦСКА и Левски са огромни финансови дупки! Некадърността на мениджмънта им е безпределна!

Състоянието на двата отбора не е резултат от некадърно, а от користно управление...

Всеки интелигентен човек, ще прозре, че ако ЦСКА и Левски отсъстват от първенството, няма да има достатъчна конкуренция, което още повече ще свали нивото.

става нагъл - той ще помага на Левски и ЦСКА. Човекът, който разби българския футбол - в титулярния състав играяг 2 или 3 бели българи - всичко друго са ''елитни'' чужденци. Това е човекът, който не позволява на българите да гледат жалките останки от българския футбол както и елитния футбол от Англия.

Господин Домусчиев, и ти ли Бруте се обърна към бюджета да спасяваш неспасяемото. Управлението на клубовете няма да се промени с намирането на 1 или 10 000 000лв. ФАЛИТ и НАНОВО! Ако ще има ЦСКА и Левски да ги има, но да се самоизхранват иначе остана и тях да ги храним.

Тоя селтик се вживява на дон Корлеоне!

Домуса е голем! От 90 кораба в БМФ остави 24 другите продаде на скраб. Да го д... с неговия отбор

Те и тези са за скраб.Като теглят големи разходи за ремонт и не са рентабилни естествено че се режат.Друг е въпроса колко нови са пуснати на вода.Но и това си е негова работа.Виж да забърква политиците във футбола не му е работа.ЦСКА е политически създаден отбор и затова трябва да се пречисти,като започне от нулата, но Домусчиев все пак е цесекар .

ми домуз бъркай у джеба и храни борат и лупито ... тва циганско първенство не нам някой вече гледа ли го изобщо или си перете парички само там :-)

Закривайте ги тези комунистически отбори Левски и ЦДНА.Има достатъчно отбори стойностни Литекс , Лудогорец,Берое,Батев и т.н.

и най вече Батев