”Берое” срази ”Лудогорец” в Стара Загора

"Берое" победи с 2:0 "Лудогорец", в мач от първата шестица в А група.

Обратно в новината

Коментари - ”Берое” срази ”Лудогорец” в Стара Загора | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Берое да почерпят,че получиха подарък,а Лудогорец са големи артисти,а и треньорът им се изказа преди мача,че една загуба няма да повлияе за първото място,но това са го правели и други отбори и това беше очаквано.

Ако Литекс падне днес край с трето и четвърто място.Берое има мач у дома с тях и въобще са в по добра програма.Но тънка работа и хитро го изиграха мача,ако са имали такова намерение.

choko73

Само на мен ли ми прави впечатление какъв невероятен шут има Иво Иванов, че да вкара на Лудогорец след разбъркване от собственото си наказателно поле? Иначе браво. И не умаловажавайте победата, защото и ЦСКА падна от Локото, за да ги вкара в първата 6-ца, и от Ботев... но ако не ставаш, само с липсващи двама защитници на противника ти няма как да стане.

Докато си играе на велик медиен магнат потдържниците на Лудогорец ,които не плащат за тъпата ТВ намалят-загубите от Берое ще са дотогава ,докато започнат да дават Лудугорец по националната Тв Това е проклятие,същото като над Барцелона!

Честито на Берое и браво на момчетата.Все пак с този състав и отсъствието на Моци и Минев,най добрите бранители, остава съмнение за курвенско полягване с цел да се избута Литекс надолу. Домусчиев е злопаметен и няма да прости на Гришата за декларацията.

Ангуло направо даде път на Зехиров.

Няма мое няма твое всичко е берое

ООО БЕРОЕ ЗАРА ЕДИН ЕДИНСТВЕН СИ НА СВЕТААА

Голямо браво на момчетата от Ст.Загора.Можеха да вкарат поне още три гола, но нямаха късмет. Дано някой приземи самозабравилия се гелосан олигарх. Не съм левскар, но за първи път ще стискам палци за сините в сряда.

Ти мача гледали въобще???