”Литекс” вкара 2 безответни гола на ЦСКА

"Литекс" победи ЦСКА с 2:0 в дербито на 27-ия кръг на А-футболна група.

Обратно в новината

Коментари - ”Литекс” вкара 2 безответни гола на ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Левски беше в шестицата, сега щеше да бие ЦСКА здраво! Бий чорбата.

zeddd

хаха щеше? Дали? Ама не е там. Защо ли? :D

Щото си дадоха задника на Ботев , за тва.

Ами така е като продадеш най добрия си играч и голмайстор за жълти стотинки...

Идеята на Томов с акциите към феновете беше гавра с всички привърженици на ЦСКА. Някой ял пил...хайде да му платим сметката.

Да но сега са чорбаджии и могат да отнемат екипа на който си искат играч или треньор.Пък в Левски само треньори могат да събличат.

Закриваме ги както ББЦ

Не търсете вина в личности. Проблемът на ЦСКА и други български отбори е в принципа. Те не си печелят парите с играта - зрители, реклама и т.н. а чакат благодетели. Докато не се смени принципа няма футбол.

Дори да падне от всички до края, няма как да е зад подуенските говеда! Това трябва да им е ясно на евроидиотите! А се видя кой и как работи за ЦСКА след Стойчо и Лупи! Продажниците лъснаха!

За провала на ЦСКА основна вина имат Лупи и Стойчо Младенов,защото през есента когато отбора биеше и беше в подем,тогава те продадоха Буш и се разделиха с Карачанаков и Гъргоров.Това бяха хората,които можеха да вкарат и вкарваха голове,а сега отбора дефакто играе без нападатели,а да не говорим и за вратаря,който сигурно са го взели да пази без пари,защото е едно недоразумение.С тези играчи никога ЦСКА няма да има победа.В отбора няма кой да изпълни дуспа ако им дадат.

Незнам батка ама при Стойчо ЦСКА мачкаше. В контролите също мачкаше.... След появата на определени хорица и определени индивиди в съблекалнята и на терена да заплашват футболисти нещо друго става. Лошото е че повечето от феновете са със шлайфани мозъци:*

Да се чете:И Литекс разпра ЦСКА!!!

Литекс - може би, но подуенските говеда - не! Те са от редовните абонати на Стойчо!

Още като падна от Ботев,написах,че ЦСКА няма да е в тройката и няма никакво полягване,заради Левски.Много глупости се изписаха и?Сега не искам да саботирам идеята да се платят данъците от феновете,но това няма да стане и само някои от тях ще се подведат и изгорят.ЦСКА не за А група нито игрово нито финансово.Велик клуб да,но велик отбор е бил някога.

Легнаха на Ботев като най-долнопробните пачи, Тва го видя цяла България , и "Господари на ефира" го видяха.

ПРИЗОВАВАМ ВЕЧЕ ВСИЧКИ ДА ГОВОРИМ НЕ ЗА ЦСКА А ДА СЕ КАЗВАТ ВЕЧЕ "ЯЛОВИЯ ЦСКА" ТОВА Е НОВОТО ИМЕ И ЗАНАПРЕД ДА СЕ НАРИЧА НЕ ЦСКА А "ЯЛОВИЯ ЦСКА" "

Пуснете си видеото от конкуренцията за да се убедите,че няма никаква засада на Николич - ИЗВИНЕТЕ СЕ ВЕДНАГА!

На кой да се извинявам бе , нещастник , мачкаха свините цял мач и изпуснаха поне още пет 100% гола.

ЦСКА В ГИНЕС

Нали Лупи и Стойчо бяха лоши. Какво ще кажат Маджукови и Сие сега? Въпроса е към УМНИТЕ фенове

Браво на ловчанлии. ЦСКА са много слаби и НЕ заслужават да участват в Лига Европа. Тъй като отново ще отпаднат от първия срещнат. И само ще изхабят квотата. Играят смешно панически в защита цял мач без грам самочувствие в евротурнирите, също както играят някои опашкар-слабаци в българското първенство.

Тая новина някой Цесекар, ли я е писал ? Кво е това заглавие ?? Трябваше да пишат че за пореден път са победили ЦСКА.

Края на април...и още не сме вкарали гол........как е тръгнало ще мине пролетния дял без гол...

"Гинес", братле :)

Нали отец Гелеменов сутринта чете молитви за гол , май ще трябва още някоя молитва , че ЦСКА може да направи нов рекорд на Гинес за голова суша!!!

ЦСКА ще посети нудистки плаж. Ще попитате - защо? За да види гол...

Как да кандидатствам за Гинес? _Не знам,питай ЦСКА.