72 години от рождението на Гунди

На днешната дата 4 май преди 72 години е роден Георги Аспарухов-Гунди, считан за най-добрия футболист в историята на българския футбол.

Обратно в новината

Коментари - 72 години от рождението на Гунди | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спорна личност е Гунди! Все пак тая катастрофа не е случайна! За да не ровим костите му- все пак е редно да проявим и уважение- бог да го прости- платил си е за дяволъка с най-ценното!

загина трагично в катастрофа край Витиня.... кой уби КОТКОВ......????

лефскарски - пак пища, вероятно пак няма до ме пусне...Та кой счита Гундито за най-добър футболист на България. Стига инсинуации за пияното шифьорче, нама как да е в 10-ката на добрите наши футболисти..

От Локото съм и левскарите не са ми симпатични, но благодаря на Господа, че видях Гунди в няколко мача, а също и извън терена. Уникален футболист, но най- вече уникален човек, най-истински българин. След Флоренция хората го боготворяха, а той приемаше всичко изключително скромно.

не се разбира кой във Флоренция го боготворил и защо...То уж го искаха навремето в Италия да играе, ама май не толкова много, та той предвидливо "се поотказа'...

Ех, неразбрал ама пише. Човека говори за мача на България във Флоренция....

Само левскарите го считат. По добри от него са Стоичков, Бербатов, Стилян и Балъков.

Гледал съм многократно и петимата и единствено Стоичков може да се сравнява с него, но чисто футболно. Като хора нямат нищо общо. Гунди може да бъде светъл пример за народа, а Стоичков, знаете за какво.

светъл пример - пияният капитан от милицията преби Никола Котков, голям български футболист, за жалост сприятелил се с Гундито..

Наско .асраков и Гонзю са по-добри. Все пак има и статистика, а не само глупави клишета. И Котков беше по-добър, жалко че се сприятели с шифьора...