Тайната на успеха на Жозе Моуриньо и ”Челси”

В края на миналия сезон Жозе Моуриньо обеща на феновете на "Челси", че "сините" ще спечелят титлата.

Обратно в новината

Коментари - Тайната на успеха на Жозе Моуриньо и ”Челси” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без да оспорвам титлата на челси, ще разкрия че тайната на успеха им се нарича Луис Педергаал, който съсипа Ман Юнайтед със смешните си експерименти. Не бива да забравяме и малките побутвания от късмета, които им донесоха доста точки тази година. И не на последно място добрата игра на Азар, който обаче се изложи като кифла със симулацията вчера срещу кристъл палас

Абе хора, просто съра го няма вече с неговите маниполации и задколисни игри и четерите му отбора, които го правеха шампион със супер смешни футболисти!!! А! И онзи съдия...как му беше името?

моето скромно мнение е ; 1 на всеки пост от вратаря до център нападателя равностойни смени.2. здрави и високи защитници с възможност за офанзивна игра. 3.технични и бързи полузащитници -играещи както дефанзивен така и офанзивен футбол .4. същото се отнася и за нападението .резултатът е непробиваема защита и супер ефективно нападение .

Откакто италианците преди повече от 22-23 години превзеха Челси, стила на игра не е променен и много пасва на Моуриньо. А именно...италианско класическо катеначо с подчертани още повече дефанзивни функции. Учудвам се даже че и самия треньор барабар с целия си щаб не е застанал на гол линия. Но който си го може така...има го в играта а се оказва че е и печелившо. Грозно но ефективно.

"катеначо с подчертани дефанзивни функции" Ще ми влезе в речника . . . Танкю, танкю!

Да позная ли? Фен си на ман юн!?