”Ювентус” победи ”Реал Мадрид” в първия мач

"Ювентус" спечели с 2:1 срещу "Реал Мадрид" в първия полуфинал от Шампионската лига, който се игра на "Ювентус стейдиъм" в Торино.

Обратно в новината

Коментари - ”Ювентус” победи ”Реал Мадрид” в първия мач | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Твърдо съм за Юве,но срещу Реал,понякога отборите сами се бият като се сетят срещу колко милиарда играят,дано Погба е перде и има ден

Познах резултата, но не и победителя. Ювентус играха много добре, агресивно и си заслужиха победата. Реал не си реализираха положенията, а Хамес направи непростим пропуск - от метър, метър и половина не насочи топката с глава към опразнената врата. И все пак авансът на Ювентус е малък, а следващият мач е в Мадрид. Нищо не е решено!!!

има още един мач момчета на бернабело трудно се играе ще видите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мадрид бяха много уморени, нямаха ни точен пас, нито успяха да натиснат както трябва, като че ли излязоха да вкарат гол. Италианците както винаги - противен футбол, катеначо, тарикатчета, веднага след дузпата взеха да "умират", да рушат играта, наредиха се във вратарското поле, даже бях забравил от години какво е едноминутно "меле" в полето, е видях на полуфиал в ШЛ с 1 милиард по терена. Едните слабаци, ама с желание да вземат купа, че от миналия век не са взимали, а въобще Италия от 5 годинки. Другите мърди, ненаяли се, евалата на Роналдо, плюем го ама има хъс човека, браво. Очаквам победителя от днешната двойка да стане и шампион, просто не мога да си представя, че Ювето с тази игра може да излъже още някой, ще повърна, тамън разкараха Моуриньо, сега на тия ще им гледам "циганиите".

Играеш колкото ти даде противника, друже... Трудно се играе срещу Реал.

Те пък белите балеринки имат един хубав футбол....

Точно пък Роналдо снощи повечето време витаеше и той не знае къде ...

милиарден отбор, събрал всичко най-добро на планетата беше безпомощен срещу Юве, с играчи от втората лига.

Кой е от втора лига бре, кратуно неграмотна? Четири пъти поред шампиони на Италия... Смешник!

В реванша 4:0 с 2 гола на Кристиано и по 1 на Рамос и Чичарито...

И като се събудиш Барса шампиони...:))