Гениален Меси пречупи ”Байерн” за 3 минути

Геният Лео Меси пречупи "Байерн Мюнхен" и помогна за удобна победа с 3:0 на тима си в първия мач между тимовете от полуфиналите в Шампионската на "Ноу Камп".

Обратно в новината

Коментари - Гениален Меси пречупи ”Байерн” за 3 минути | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

bos-e bos-eee, ti pyk ot koga nau4i ispanski (katalan) za da znae6 kak govori guardiola?!

ама ти вярно си много бос...не ти ли направи впечатление , че липсваха рибери и рубен, а?...барса наистина спечелиха заслужено...не е виновен пеп гуардиола...а за това дали е ром или не, мисля че в случая не е от значение...следователно преди да пишеш глупости си вземи хапчето ...

За "публиката" ще вметна притчата- "немеца е мъртав само ,ако главата му се намира на шест метра от тялото" :-)

Тъпи изтъркани лафчета. На реванша Барса ще вкара още 2 гола.

Двата отбора са мн велики и гледахме невероятен мач. Да се сравнява Порто с Барса е безумно, по мое мнение. Много много трудно ще е на баварците да компенсират 3-те гола на барса, но да видим след няколко дни...

деер

Барса е много силна , когато не се позволява"твърда" игра. Интересно как не забелязвате , че "чистите" шпагати на испанците бяха позволено средство за игра, докато това е изрично фал и жълт картон, ако се прецени, че е създадена непосредствена заплаха за краката на противниковия играч - а това е в 99%. Много играчи като Меси биха се появили, ако се позволява само чистита игра.Някой от привържениците на Меси, защо не спомене , каква е причината, че в държавния тим Меси не играе?! - Защото рекламодателите са различни и никой е изисква чиста игра, а не само разликата в заплащатането.....

В кой държавен тим Меси не играе?

Ти не си просто балък, а направо глупак.

Абе те и ЦСКА навремето се хвалеха, че са победили Байерн в София, ама услужливо забравиха за мача в Мюнхен, където и премазаха с 4:0. Порто е те така. Тъй че има още един мач и след тогава коментирайте.

кви цска,кво порто бе,това е барса

Лео Меси е велик играч, сам си изработва головете, докато Роналдо чака на гюме. Меси не трябва да бъде изпускан за секунда, защото видяхме как баварците бяха наказани. Всъщност прехваления Баерн има защита като на отбора на Алекс ОК - Шемшево.

Голем трън у гъ-зъ ви е Роналдо! Аман от комплексари!

самия Роналдо, за това не го обичат хората:)). Като се научи да играе като Меси може и да спечели повече почитатели...

Браво! Красивия футбол, се подигра на рационалния и грозен футбол. Байерн са само прехвалени некадърници, те са съвремения вариант на розовите от ЦСКА, по времето на комунизма. Разсипаха Боруся, взеха им играчи които щяха да жънат по големи успехи в родния си клуб, за да нямат конкуренция в Германия. Да, ама Лео Меси и Компания, не можеш ги напазарува. В реванша очаквам мръсните номера на баварците да се прояват с пълна сила. Ако играе Робен, ще се мята, ще се превива, да може да остави Барса с човек по малко. Мьолер е същото германско говедо. Един, единстве има от школата на Байерн в тоя състав, Швайнщаигер, но колко го чакаха да разцъфне, та вече и прецъфтя, даже другия сезон си тръгва. Същото след два сезона ще последва и за Гьотце и Лавандовски. Пламна, светна и много бързо изгоря.

Пишеш пълни глупости. Швайнщайгер е един от най-постоянните футболисти на Байерн и на германския нац. отбор, но вече е на години и естествено не може да играе на същото ниво. Гьотце има качества, просто не се вписва в схемата на Гуардиола в момента. А Лева е един от най-добрите централни нападатели в момента и не виждам защо да не продължава така и за напред. И стига с това клише, че германският футбол бил грозен. На мен лично ми е много по-приятно да гледам техния национален отбор, отколкото испанския например. Въпрос на вкус.

анализаторе, проанализирай и просветли нас - заблудените, защо при това положение на финала на световното "рационалния и грозен футбол" на немците победи?

Победи грозния футбол, за да чоже азиатските букмейкари да спечелят стотици милиони. Известен процент от тях взима онова честното човечле Блатер. Колко взема и на кой разпределя не знам, не им светя, знам само, че корупцията и далаверата не е у нас. Знам, че много гуша се прави на такива постове, било в ФИФА, УЕФА или Олимпииския комитет. А, дали на някой му харесва грозния немски футбол, ами въпрос на вкус казала свинята и изяла лайната.

БАРСА ..... не е порто... така че ще е трудничко....

Байрен е вилик отбор но има един извънземен. л.Лео каквато и злиба да се излъчва от нехуевци в форума Лео е ВЕЛИК и неповторим. Вкарва разкарва подава не като балеринчо да чака и да се кара само на него да подават и той да вкарва.

Кога ли пак "джуджо" ще си изповръща червата на терена?... :::)))

тои повръща само когато се сети за тази която те е родила

но скромни -за това пък Гонза не спря да се хвали от зоната на втората шестица - първата му я направи ЦСКА!

То и втората му я направиха розовите разтваряйки гнусно и долнопробно задните бузи.

Най-разумното за Байерн е да изгонят тоя перко Гуардиола и да си вземат Клоп,цяла Германия му обяснява като на олигофренче защо Алонсо и Швайнщайгер не могат да играят заедно,той умникът закова Гьотце резерва,постигнал бил успехи - с Барселона и Байерн и Галин Иванов ще е непобедим

Ми те и Порто уж ги размазаха пък после 6:1 ха ха ха

Бе красива им е само актьорската игра на тая банда СИМУЛАНТИ

И Порто уж ги размаза пък изведнъш 6:1 ха ха ха

Конския футбол за пореден път бива размазан от красивия и техничарски футбол........Само с търчане не става.....трябва и да можеш----да играеш футбол все пак!!!! :-)

до 12-и май, когато катърите от Барселона технично ще загубят с 4-5 гола от головата машина

...само си спомни този конси футбол какво направи с красивия бразилски футбл...7:1.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.