Казийски дал съгласие да участва на Европейското

Матей Казийски се е съгласил да участва на Европейското първенство, на което страната ни е съвместен домакин заедно с Италия, пише "Меридиан мач".

Обратно в новината

Коментари - Казийски дал съгласие да участва на Европейското | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деер

НЕ трябва да се предава!! Да изгоним тарикатите от БЪЛГАРИЯ, че я затриха!!! 25 години подгъзваме на разни никому неизвестни експерти и затова бягат можещите !!!!

Ами изгони ги щом ти пречат,защо си чакал до сега?Но как ще обясниш факта,че и останалата част от отбора ни се състезава в чужбина,но не отказва да играе и за националния?Не познавам лично никой от администраторите на българския волейбол.Познавам само състезателите на игралното поле,играта им,емоциите,усилията им да представят достойно страната си в своя спорт.И затова сме много феновете,които считаме Казийски за човек избрал категорично парите .И как да забравим критичния момент в които той предаде отбора и отказа участие.

Абе как само на него му пречат договорите...хайде стига! В националния отбор играе заради страната си,заради фенове като мен,а не заради Данчовци и тем подобни.Едно е сигурно,във Варна никога няма да го посрещнем с овации,никога!И той си го знае..

Поздравления за Казийски-най-добрия ни волейболист...но какво да се каже за ...Данчовците /Лазаров и Лечков/...прокудили най-добрите ни волейболист и футболист от националните отбори...и то в най-добрите им спортни години,когато можеха да изведат България на по-високо спортно ниво... No comment..............

Ето това е страхотна новина! Поздравления за Казийски, дано не съжалява и дано не му извъртят номер!!! Още по-хубава новина щеше да бъде и инжИнерина д.л. да си беше подал оставката, но къде ти чест в такива "хора". Казийски е волейболист на най-високо ниво, в това никой не се съмнява и Българският отбор има нужда от него!!!