”Левски” отбелязва 101-ия си рожден ден

Ръководството на ПФК "Левски" благодари специално на феновете за подкрепата през последната година, която беше една от най-тежките за "синия" клуб.

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” отбелязва 101-ия си рожден ден | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Левски и Ботев са имената на Апостолите на свободата на България. Нормално е ако Улици, Училища и други Държавни Учреждения са на тяхно име, а не някаква Фирма за печалби ( футболни Клубове). В САЩ дори ако някой иска да ползва името на известна Марка или Човек, се плащат за Авторски Права..... Може да се каже че Собствениците на отборите- Левски и Ботев са откраднали( присвоили) имената на Българските Революционери, които ЕДВА ли ще искат някакви спортни клубове, които се псуват и бият, да носят техните имена. Да вземат да си сложат други имена тия. Иначе, феновете на Всички други Спортни(футболни ) Клубове, имат право да ги наричат- КрадЛевски и ИзмамниБотев.

101 g. доносници, лъжи и циганизация. Докато го има това нещо, което е присвоило името на Апостола, футбол в БГ няма да има.

Logan

Поздрави от един Славист. Това нашето не е 100 годишна вражда, а 100 годишно велико съперничество....е вярно доста поизгубило от блясъка си, ама аз вярвам, че ни чакат по-добри времена. Истински имена, доказан история.

Левски има милиони привърженици в света. А гелосаният делиормански перач на мръсни пари ги лиши от възможноста да гледат мачовете. Не всеки може да си позволи да пътува за мачовете и да плаща на отбори, които не го интересуват. Когато играе Левски, притежателите на ТВ права трябва да плащат повече. Всеки ПФК трябва сам да определя цената на ТВ правата си.

Като има милиони привърженици,защо не дадете един номер и всеки да изпрати по един есемес за клуба?Имате в празните си глави.Вижте ги на снимката колко са ...

надрусани...

"Днес Левски продължава своята битка... за финансово стабилизиране". С кого и защо се бие Левски?И с тези на снимката ли се "бие", с тях ли се "бие" не е важно,важно е да има битка и герои в клуба.Така е и в ЦСКА, а "селяните" си плетат коша. Дне е празник празнувайте!Не се натъжавайте с мисли за върха,там са други.