Двама играчи напуснаха ”Лудогорец”

Нападателят Даниел Абало и защитникът Александър Барт вече не са играчи на "Лудогорец", съобщава сайтът на клуба от Разград.

Обратно в новината

Коментари - Двама играчи напуснаха ”Лудогорец” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те ще търсят по-добри на тяхно място а не като ЦЕЦКА да си продадат най- добрия нападател за мижава сума. Управата на клуба мисли за развитие а не как да краднем и малкото останало

Разград ще искат по-класни играчи - но западните отбори ще им ги отмъкват-затова няма да се издигат повече, съмнително е и дали пак ще ги изтърват в ШЛ(тез дузпи със Стяуа бяха късмет)

Е как ще им ги отмъкват?! Това да не са Левски и ЦСКА дето веднага си ги продават. Лудогорец миналата година сумата и западни отбори искаха да купят техни играчи, като Владо Стоянов, Безяк и други, но Лудогорец не продадоха никой! И Домусчиев ясно обясни тогава защо така. Тъй че яко си сбъркал брат, разградчани не са като столичните отбори, те не продават ако това ще отслаби отбора. Те искат да надграждат и да стават все по силен отбор. Продават само ако не им е нужен футболиста и на негово място ако ще привлекът по добър. За пари не се лакомят да продават и да си отслабват състава, както правят Левси и ЦСКА последните десетилетия.

Нито един западен отбор не успя да им отмъкне футболист предните две години. Въпреки много добрите оферти към половината състав на Лудогорец. (ако бяха някои други наши отбори щяха да продадат). Но Лудогорец е с друга политика, различаваща се от останалите ни отбори. Те са с нещо като политиката на Реал Мадрид. Продават САМО ако не им е нужен играча. Ако дадения футболист ще отслаби отбора, не го продават дори и 10 милиона да предлагат за него. Както стана миналата година. Така че Лудогорец се води от интересите на отбора, да става все по добър и класен. А не от парите....

Опаааа, Домусе, ами то само с пари не ставало моето момче... Хаха, отборът май зе да се разпада, а какво ще кажеш по темата, моля?

Твърде нелогично изказване. Даже бих казал малоумно. Типично за редови футболен фен или платен драскач от Атака.

Логичното сигурно е: "Уважаемий гус'ине Домусчиеве! Отборът не се разпада. Стадионът е пълен. Празни места няма. Вие си говорите с господ (с малка буква, защото главните букви са за Вас) на ти, като той (отново с малка буква) иска от Вас разрешение да Ви зададе правилния въпрос."

Какво е това Разград? Някой да си спомня за отбори като Беласица, Етър, ЧАО-Гб,Сливен,Розова долина,НХК и много други еднодневки. Изкуствено надути балони. Къв ще го търси нормален човек в Разград или Ловеч?